People

Thursday, 11 November 2021 19:08

Josephine στο «The 2night Show»: Η συγκίνησή της για τον Mad Clip και ο Χριστιανισμός

Rate this item
(0 votes)
H Josephine εξομολογήθηκε και το πότε ήταν η στιγμή που αποφάσισε ότι ήθελε να ασχοληθεί με το τραγούδι, εξηγώντας ότι αυτό συνέβη το 2018 όταν και βαπτίστηκε Χριστιανή Ορθόδοξη με νονά τη γιαγιά της

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρνούτογλου «The 2night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, η Josephine.

Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον θάνατο του Mad Clip, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο τραγούδι «Φήμη».


«Κάναμε αυτό το υπέροχο τραγούδι. Με τον Peter δεν ήμασταν μόνο συνεργάτες, κάναμε και παρέα. Είναι πολύ στενάχωρο για όλους αυτό που έγινε. Το αγαπήσαμε αυτό το τραγούδι και το στηρίξαμε. Είναι μια όμορφη ανάμνηση. Εγώ μπορεί να είμαι λίγο αγχωτική και να λέω πως δεν μπορεί να γίνει αυτό, ο Peter ότι ήταν άπιαστο για τους άλλους, το έβαζε στόχο και το κατάφερνε. Έλεγε θα καταφέρω αυτό στην μουσική και το έκανε. Δεν ήταν απλά στα λόγια. Ήταν καλός άνθρωπος κι αυτό κρατώ από αυτόν. Ήταν πάντα με το χαμόγελο και σεβόταν», είπε η Josephine.

 

Όταν βαπτίστηκε Χριστιανή


H Josephine εξομολογήθηκε και το πότε ήταν η στιγμή που αποφάσισε ότι ήθελε να ασχοληθεί με το τραγούδι εξηγώντας ότι αυτό συνέβη το 2018 όταν και βαπτίστηκε Χριστιανή Ορθόδοξη με νονά τη γιαγιά της. «Μετά τη βάπτισή μου συνειδητοποίησα ότι θέλω να γίνω τραγουδίστρια. Ήρθε το φως, πριν είχα αναστολές και κακές σκέψεις και μόλις βαπτίστηκα σαν να καθάρισε η σκέψη μου, ο δρόμος και ο στόχος μου» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια. Η Josephine που έχει γερμανική και λιβανέζικη καταγωγή είχε αποκαλύψει σε τηλεοπτική συνέντευξή πως ήταν αβάπτιστη γιατί οι γονείς της ήθελαν να επιλέξει όταν ενηλικιωθεί τη θρησκεία που θα ακολουθήσει.Ξεκαθάρισε, επίσης, ότι, έχει σταματήσει να μιλά για τα προσωπικά της «για να μην τα γρουσουζεύω».

 

«Όποτε έλεγα ότι είμαι με κάποιον, χώριζα» εξήγησε η Josephine. Η τραγουδίστρια σημείωσε, τέλος, ότι θέλει να χαράξει τη δική της πορεία η οποία στο βάθος του χρόνου θα της δώσει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του κόσμου και γι’ αυτό, όπως είπε, επιλέγει να μην κυκλοφορεί singles αλλά ολοκληρωμένα άλμπουμ ακολουθώντας το παράδειγμα από τα ινδάλματά της όπως η Δέσποινα Βανδή και η Καίτη Γαρμπή.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο People είχε πει για τις σχέσεις και τη δημοσιότητα: «Τις πιο πολλές φορές ο άνθρωπος που έχω δίπλα μου δεν είναι OK με αυτό ή δεν είναι εντάξει η οικογένειά του. Εγώ το έχω συνηθίσει γιατί είναι η δουλειά και η πραγματικότητά μου. Όταν όμως έχεις έναν άνθρωπο που δεν είναι συνηθισμένος να βλέπει τον εαυτό του στα περιοδικά, εκεί ξεκινούν τα προβλήματα. Δεν είναι κάτι που εγώ το θέλω, δηλαδή δεν θα πω ότι “Έκανα μια σχέση και ελάτε να με φωτογραφίσετε”, αλλά δεν θα αλλάξω και το πρόγραμμά μου. Θα πάω για καφέ με τον σύντροφό μου, όπως όλα τα φυσιολογικά ζευγάρια. Δεν θα του πω “Να μην πάμε εκεί γιατί μπορεί να έχει παπαράτσι”. Δεν θέλω να μπαίνω σε αυτό το τριπάκι».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση