People

Friday, 12 November 2021 13:41

Adele: Το αφιέρωμα του CBS έρχεται και στην ελληνική τηλεόραση

Rate this item
(0 votes)
Ο Alpha, ο σταθμός που επιλέγει να επενδύει στα μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα, εξασφάλισε και φέρνει στην Ελλάδα μία σημαντική αποκλειστικότητα - Παρουσιάζει το  αφιέρωμα του CBS στη μοναδική ερμηνεύτρια και δημιουργό των εκατομμυρίων πωλήσεων, Adele




Μία υπέροχη βραδιά πλησιάζει στο πανέμορφο Griffith Observatory του Los Angeles όπου η Adele ερμήνευσε με το δικό της ανεπανάληπτο τρόπο τα νέα της τραγούδια αλλά και παλαιότερες επιτυχίες, όπως Hello, Easy On Me, Skyfall, I Drink Wine,  Someone Like You, When We Were Young, Make You Feel My Love, Hold On.

 

 

Η τραγουδίστρια  πρόκειται να αναφερθεί σε όλους και σε όλα. Στη νέα της δισκογραφική δουλειά, την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο, την ανατροφή του γιου της, αλλά φυσικά και στην εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της μετά την απώλεια βάρους.

«Θα ακούσετε πολλά παλιότερα τραγούδια και στη συνέχεια τέσσερα νέα τραγούδια» λέει  σε ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε  (θα προβληθεί μαζί με τη συναυλία), που δόθηκε στη δημοσιότητα.

 

 

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο έστησε μια ολόκληρη φιέστα για τη μουσική επιστροφή της Αντέλ στο Παρατηρητήριο Γκρίφιθ, του Λος Άντζελες. Μια ζωντανή συναυλία, την οποία εξασφάλισε στην Ελλάδα ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, λίγες μόνον ώρες αφότου προβληθεί στην Αμερική.

«Το να βρίσκομαι στο Λος Άντζελες (είναι σημαντικό), όπου έπρεπε κατά κάποιον τρόπο να ανακάμψω από όλα όσα συνέβησαν στη ζωή μου τα τελευταία χρόνια. Ήταν το τέλειο σόου» λέει, η οποία υπόσχεται πως το σόου «θα φαίνεται πολύ κομψό και μετά θα πω ένα σωρό βρώμικα αστεία. Θα είναι κάτι σαν μαστίγιο για αυτούς».

Βίντεο: Το μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη στην Όπρα


Η Adele αναμένεται να αναφερθεί σε όλα. Στη νέα της δισκογραφική δουλειά, την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο, την ανατροφή του γιου της, αλλά φυσικά και στην εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της μετά την απώλεια βάρους.

 

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση