People

Saturday, 04 December 2021 01:00

Πρίγκιπας Χάρι και Πρίγκιπας Κάρολος μιλούν ξανά - Τι αναφέρει δημοσίευμα δημοσίευμα του Page Six

Rate this item
(0 votes)
Πρίγκιπας Harry -Πρίγκιπας Κάρολος | Η κίνηση που δείχνει ότι η σχέση τους σταδιακά βελτιώνεται



Πατέρας και γιος μπορεί να μην έχουν ακόμα τις καλύτερες σχέσεις, όμως μιλούν ξανά μεταξύ τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, οι δυο τους μπορεί να μην έχουν συναντηθεί ξανά μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου τον Απρίλιο, όμως οι δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ τους άνοιξαν ξανά, σύμφωνα με δημοσίευμα του Vanity Fair.

«Μπορεί να μην είναι όλα ρόδινα, αλλά σίγουρα η κατάσταση είναι καλύτερη. Δεν μιλάνε και μια φορά την εβδομάδα στο τηλέφωνο βέβαια, κάνοντας βαθιές συζητήσεις», αναφέρει πηγή.

Όπως όλα δείχνουν και όπως μαρτυρά και ένα πρόσωπο από το στενό περιβάλλον της οικογένειας, καμία από τις δύο πλευρές δεν θέλουν να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις το θέμα της διαμάχης τους, οπότε αποφάσισαν να «τα βάλουν κάτω» και να λύσουν τις διαφορές τους πολιτισμένα.

 

Το δημοσίευμα έρχεται λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του βιβλίου 'Brothers and Wives' του δημοσιογράφου Christoper Andersen που ισχυρίζεται ότι ο Κάρολος ήταν εκείνος που είχε εκφράσει την ανησυχία του για το χρώμα της επιδερμίδας του Archie. Εκπρόσωπος του πρίγκιπα απάντησε χαρακτηρίζοντας το βιβλίο 'μυθοπλασία' και δηλώνοντας ότι δεν έχει να κάνει κανένα άλλο σχόλιο για το βιβλίο "για να μην του δώσει άλλη αξία”.

 

 

Last modified on Saturday, 04 December 2021 01:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση