People

Wednesday, 08 December 2021 20:24

Οι νέες επιχειρηματικές κινήσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, ταξίδι στο Dubai για την «Charms»

Rate this item
(0 votes)
Η γυναίκα πίσω από την «Charms» ακούει στο όνομα Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Βρέθηκε σε έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς και εκεί πραγματοποίησε το photoshooting για τα κοσμήματά της

 

Το καλοκαίρι βρήκε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε δημιουργικό «οργασμό» και η δραστήρια επιχειρηματίας βρέθηκε, λίγο πριν μπούμε στη χειμερινή περίοδο, στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι για την προώθηση του νέου της project.

Η αγάπη της για τον σχεδιασμό κοσμημάτων είναι ανεξάντλητη και αυτή την περίοδο βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια και την κολεξιόν που «τρέχει», ενόψει μιας απαιτητικής περιόδου, λόγω εορτών.

Η επιτυχημένη επιχειρηματίας ταξιδεύει συχνά ανά τον κόσμο για επαγγελματικούς λόγους, καθώς βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του πρώτου άκρως επιτυχημένου ηλεκτρονικού καταστήματος κοσμημάτων «Charms».

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων έχει έναν ισχυρό «δεσμό» με το κόσμημα και αυτό που χαρακτηρίζει τις δημιουργίες της είναι οι ελεύθερες γραμμές, ενώ δίνει ιδιαίτερη σημασία στη λάμψη!

 Περιηγηθείτε και γνωρίστε όλες τις δημιουργίες της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, πατώντας ΕΔΩ.

Για την Ευρυδίκη τα πάντα μοιάζουν να είναι δυνατά. Χαμογελαστή, εξωστρεφής και δραστήρια νέα, ξεκινά γεμάτη όνειρα τη δική της πορεία στον επιχειρηματικό κόσμο και σμιλεύει κοσμήματα που ακτινοβολούν, με σχεδιασμό που μαγνητίζει. Έχει δημιουργήσει με μεγάλη επιτυχία ένα ηλεκτρονικό κατάστημα αποκλειστικά αφιερωμένο στο κόσμημα, για να στολίζει ακόμα περισσότερο τις επώνυμες και μη φίλες της.

 

Η νέα σειρά κοσμημάτων περιλαμβάνει φίνα σχέδια και γραμμές και απευθύνεται σε κάθε ηλικία, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να δηλώνει  ενθουσιασμένη για το νέο της εγχείρημα.

Μάλιστα, βρέθηκε σε έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς και έκανε εκεί το photoshooting για τα κοσμήματά της.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου φαίνεται πως απήλαυσε ιδιαιτέρως τη νέα φωτογράφιση καθώς και η ίδια πόζαρε με βλέμμα ικανοποίησης στον φακό.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να δημοσιεύσει και σχετικά στιγμιότυπα για το νέο της project στα social media.

Ειδικότερα η ίδια πόσταρε video και φωτογραφίες από τα backstage της φωτογράφισης.

Η κυρία Παπαδοπούλου αποφάσισε να κάνει το δικό της βήμα στον χώρο του επιχειρείν, σε έναν δύσκολο επιχειρηματικά καιρό. Τι έκανε λοιπόν; Οι άνθρωποι πίσω από το πολλά υποσχόμενο εγχείρημα δημιούργησαν μια επιχείρηση κοσμημάτων, την «Charms», η οποία προσφέρει κοσμήματα για γυναίκες και άνδρες που διαθέτουν υψηλό αισθητικό κριτήριο – και μάλιστα σε προσιτές τιμές.

Οι φίλοι της τη χαρακτηρίζουν πολυάσχολη και τελειομανή ενώ η ίδια δηλώνει ότι έχει τρομερές απαιτήσεις από τον εαυτό της με αποτέλεσμα να μην εφησυχάζει ποτέ.

Η «Charms» απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες που θέλουν να κάνουν τη στιλιστική διαφορά σε κάθε τους έξοδο, σε πολύ προσιτή τιμή και χωρίς αυτό να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ποιότητα του προϊόντος.

 

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον προσωπικό λογαριασμό της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο instagram που αριθμεί 41,9k ακολούθους, που καθημερινά αυξάνονται.

 

 

 

Φωτογραφίες από τον πρόσφατο μαγευτικό προορισμό

 

 

 

 

 

Last modified on Wednesday, 08 December 2021 23:17

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση