People

Wednesday, 15 December 2021 23:21

Museum of Modern Art's 2021 Film Benefit: Έλαμψε η Penelope Cruz σε Chanel - Δείτε φωτογραφίες

Rate this item
(0 votes)
Το λαμπερό Gala, Film Benefit στο Museum of Modern Art στην Νέα Υόρκη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ. Οι καλεσμένες τίμησαν την βραδιά με glam red carpet εμφανίσεις. - Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός τιμήθηκε από τους στενούς φίλους Rebecca Hall, Rosalía και Ricky Martin

Η Penelope Cruz επέλεξε μία Couture δημιουργία σε κόκκινο χρώμα από την 2020 συλλογή με off shoulder jewelry σχέδιο του οίκου Chanel.

Η Cruz είναι πρέσβειρα της Chanel από το 2018 και εθεάθη να φοράει τρεις εμφανίσεις από την εταιρεία υψηλής ραπτικής σε λιγότερο από 24 ώρες στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας νωρίτερα φέτος. Έκανε επίσης το ντεμπούτο της στην πασαρέλα το 2019 στην τελευταία επίδειξη Chanel του Karl Lagerfeld κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι. Στο Film Benefit, φόρεσε κόκκινη τουαλέτα Chanel Haute Couture με λαιμόκοψη V, διακοσμημένη με φιόγκο και διακοσμημένη στη λαιμόκοψη που τράβηξε τα βλέμματα όλων στο κόκκινο χαλί. Το τολμηρό χρώμα (μια μαύρη εκδοχή παρουσιάστηκε στη συλλογή του φθινοπώρου 2020 της Chanel) ταίριαξε με το τολμηρό πνεύμα μιας από τις πιο πολύτιμες ερμηνεύτριες του κινηματογράφου.

 

Φέτος, δόθηκε έμφαση στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Cruz στην επόμενη ταινία του Almodóvar, Madres Paralelas. Ο σκηνοθέτης, ο οποίος εμφανίστηκε εικονικά στο Film Benefit, είπε στο πλήθος ότι είδε την Cruz για πρώτη φορά το 1992 όταν εμφανίστηκε στο Jamón Jamón του Bigas Luna, απέναντι από τον πλέον σύζυγό της και συχνό συνεργάτη της, Javier Bardem. «Ζητώ πολλά από τους ηθοποιούς στις πρόβες», είπε, πριν προσθέσει τον λόγο του: «[Αλλά είναι επειδή] σ’ αγαπώ».

Η τιμώμενη έλαμψε και στα εκλεκτά κοσμήματα της Chanel, όπως τα σκουλαρίκια με διαμάντια Premiers Brins και τα δαχτυλίδια από λευκό χρυσό Étoile Filante και Comète.

 

Η ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς, ωστόσο, ήταν η συγκινητική ομιλία της, κατά την οποία θυμήθηκε τις πρώτες της αναμνήσεις  με τον κόσμο του κινηματογράφου και, πιο συγκεκριμένα, τον μακροχρόνιο δημιουργικό συνεργάτη και σκηνοθέτη της, Pedro Almodóvar.

 

 

H Diane Kruger εντυπωσίασε με floral σετ, crop top και full skirt σε μπλε floral της σχεδιάστριας Εmilia Wickstead.

 

Η Anne Hathaway επέλεξε ένα maxi tweed φόρεμα του οίκου Chanel που συνδύασε με boxy τσάντα και λευκά δερμάτινα μποτάκια.

 

 

Last modified on Wednesday, 15 December 2021 23:47

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση