People

Thursday, 23 December 2021 21:59

Ένταση μεταξύ Σκορδά - Λιάγκα στο «Πρωινό» για την καταγραφή ερωτικών στιγμών, δείτε το βίντεο

Rate this item
(0 votes)
Ένταση προκλήθηκε ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα σχετικά με το επίκαιρο θέμα της βιντεοσκόπησης προσωπικών, ερωτικών στιγμών.



Αφορμή στάθηκε η συζήτηση που έγινε με τον ψυχίατρο Δημήτρη Παπαδημητριάδη, σε σχέση με το ποσοστό των γυναικών που δέχονται να καταγράψουν προσωπικές τους στιγμές.


Ο Γιώργος Λιάγκας παρενέβη, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι γυναίκες που καταφεύγουν σε κάτι τέτοιο έχουν μερίδιο ευθύνης. Άμεση και σαφής όμως ήταν η αντίδραση της Φαίης Σκορδά και της Φωτεινής Πετρογιάννη που απέκρουσαν τις συγκεκριμένες «κατηγορίες».

«Αυτό που λέω εγώ, κι ας με βρίζετε όλοι, κορίτσια μην δέχεστε να καταγράψετε προσωπικές στιγμές γιατί βλέπετε τι λένε τα στοιχεία, έξι στους δέκα θα σας πουν ψέματα και θα ανεβάσουν τη φωτογραφία ή το βίντεο», σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας και πήρε την ανάλογη απάντηση.


«Δηλαδή πάλι οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν και να έχουν τα μάτια τους 14;», σχολίασε η Φωτεινή Πετρογιάννη και η Φαίη Σκορδά του απάντησε: «Πες στους άντρες να βάλουν μυαλό στο κεφάλι τους».

Πια θεωρούν οι άντρες ότι δεν έγινε και κάτι. Ας βγάλουμε το βιντεάκι να το δείξουμε στο φίλο μας... Να καταλάβουν τα αγόρια ότι όταν δείχνεις το βιντεάκι της κοπέλας που ήσουν έστω και για ένα βράδυ μαζί στον κολλητό σου, δεν σε κάνει πιο μάγκα», τόνισε πολύ ορθά η Φ. Σκορδά.

 

 

Πηγή βίντεο: Zappit,youtube

Last modified on Thursday, 23 December 2021 22:05

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση