People

Thursday, 13 January 2022 22:42

Athens Metro Mall: Χειμερινές εκπτώσεις έως 70%, μία μοναδική εμπειρία shopping & fun

Rate this item
(0 votes)
Winter is our season… και όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, το ATHENS METRO MALL σε περιμένει για μία μοναδική εμπειρία shopping & fun, με εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους! Από τις 10 Ιανουαρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων γίνεται ο απόλυτος προορισμός shopping με εκπτώσεις έως 70% σε όλα τα αγαπημένα σου brands!



Εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!


Τα 95 επώνυμα καταστήματα μόδας, ομορφιάς, τεχνολογίας και ειδών σπιτιού του ATHENS METRO MALL καλύπτουν κάθε ανάγκη για ανανέωση. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανανεώσεις το στιλ σου σύμφωνα με τα πιo δημοφιλή fashion trends, να προμηθευτείς τα must-have προϊόντα skincare και μακιγιάζ για τον χειμώνα αλλά και να επιλέξεις τα πιο ωραία διακοσμητικά αντικείμενα και προϊόντα τεχνολογίας που θα προσδώσουν lifestyle χαρακτήρα στον χώρο σου!

Shopping time… #giakathestigmi!

Ακόμα και αν δεν καταφέρεις να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου τις καθημερινές, την Κυριακή 16 Ιανουαρίου τα καταστήματα του ATHENS METRO MALL θα παραμείνουν ανοιχτά για χαλαρό Κυριακάτικο shopping!

Και μην ξεχνάς! Κάθε επίσκεψή σου στο ATHENS METRO MALL μπορεί να συνδυαστεί με ένα ξεχωριστό γεύμα ή ένα απολαυστικό coffee break στα εστιατόρια και τα café μας, ώστε να συνεχίσεις την ημέρα σου με τον πιο γευστικό τρόπο!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site μας: www.athensmetromall.gr

Σχετικά με το ATHENS METRO MALL

11 χρόνια ATHENS METRO MALL, γεμάτα υπέροχες στιγμές διασκέδασης για όλη την οικογένεια, shopping και απολαυστικές γευστικές επιλογές. Το ATHENS METRO MALL με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί την απόλυτη εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το ATHENS METRO MALL παρέχει στους επισκέπτες του 95 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

 

Last modified on Thursday, 13 January 2022 22:47

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση