Print this page
Friday, 14 January 2022 15:35

Ποια είναι η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού που έχασε τον αδελφό της, τα καλλιστεία και ο γάμος

Rate this item
(0 votes)
Η 39χρονη σήμερα Κατερίνα Μονογυιού εξελέγη βουλευτής Κυκλάδων το 2019 με τη Νέα Δημοκρατία

Ανείπωτη θλίψη για την Κατερίνα Μονογυιού που έχασε χθες το βράδυ τον αδερφό της, σε σοκαριστικό τροχαίο με  Ferrari στη Βούλα.

Η Κατερίνα Μονογυιού η οποία είναι εκλεγμένη βουλευτής Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία έμαθε την είδηση ενώ βρισκόταν για φαγητό με τον σύζυγό της στο Κολωνάκι.

 

Η 39χρονη σήμερα Κατερίνα Μονογυιού εξελέγη βουλευτής Κυκλάδων το 2019 με τη ΝΔ.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μύκονο, σπούδασε διαιτολόγος και εν συνεχεία άνοιξε διαιτολογικό γραφείο στο Νησί των Ανέμων. Στη Μύκονο δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά και ο αδελφός της Τζώρτζης ο οποίος διατηρούσε κατάστημα με ρούχα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Monogiou (@katerina_monogiou)

 

Τον Τζώρτζη Μονογυιό το ευρύ κοινό τον είχε γνωρίσει από το «The Wall», ενώ την Κατερίνα Μονογυιού από τα καλλιστεία. Η βουλευτής της ΝΔ είχε συμμετάσχει το 2003 στα Πελοποννησιακά καλλιστεία και είχε πάρει τον τίτλο Miss Beauty.

Πρόσφατα είχε συμμετάσχει και σε ένα βίντεο κλιπ του Ματθαίου Γιαννούλη ο οποίος έγραψε τους στίχους και τη μουσική του νησιώτικου τραγουδιού «Όμορφη μου Κατερίνα».

Η Κατερίνα Μονογυιού είχε παντρευτεί το 2016 στη Μύκονο τον σύντροφο της ζωής της Χάρη Μαριόλη.

Ενας γάμος που τα είχε όλα, από Rolls Royce και πλουμιστά πριγκιπικά νυφικά, έως πλήθος παρανύμφων και τη Φωτεινή Δάρρα στο τραγούδι στο γαμήλιο γλέντι.

 

Σε συνέντευξής της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Κατερίνα Μονογυιού είχε μιλήσει για το σκληρό μπούλινγκ που είχε δεχθεί στα παιδικά της χρόνια, εξαιτίας της δυσλεξίας της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Monogiou (@katerina_monogiou)



Last modified on Friday, 14 January 2022 16:11
It's My Lifestyle

Latest from It's My Lifestyle