People

Thursday, 20 January 2022 14:39

Facelift: Πώς θα αναγνωρίσετε το τέλειο λίφτινγκ προσώπου - Η παραμόρφωση τύπου «Κόμπρα» και η όψη «wind tunnel»

Rate this item
(0 votes)
Λίφτινγκ προσώπου! Μια από τις πιο επιδραστικές και περιζήτητες διαδικασίες για την καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης για το γυναικείο πληθυσμό

Το λίφτινγκ προσώπου είναι μια από τις πιο σημαντικές διαδικασίες για την καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης. Ωστόσο, η χειρουργική επέμβαση μπορεί επίσης να οδηγήσει σε υπερβολική ή αφύσικη εμφάνιση, εάν δεν εκτελεστεί σωστά ή αφεθεί στα χέρια ενός πιστοποιημένου πλαστικού χειρουργού χωρίς ιατρείο. Σύμφωνα με κορυφαίους ειδικούς, δεν είναι ακατόρθωτο να αναγνωρίσεις ένα καλό λίφτινγκ όταν το βλέπεις... και αυτοί είναι οι τρόποι.

Ο λαιμός είναι απαλλαγμένος από παραμορφώσεις - Πώς μοιάζει η παραμόρφωση τύπου «Κόμπρα»

Τα σημάδια ενός κακού λίφτινγκ μπορούν να φανούν παντού, από το λαιμό μέχρι και τα αυτιά, γι' αυτό είναι σημαντικό να εμπιστεύεστε έναν επαγγελματία που έχει ιστορικό στην εκτέλεση λίφτινγκ προσώπου με φυσική εμφάνιση. Μια «παραμόρφωση αυχένα τύπου κόμπρας» μπορεί να δημιουργηθεί μετά από ένα κακό λίφτινγκ. Αυτή η παραμόρφωση εμφανίζεται ως εσοχή στο κέντρο του λαιμού.

 

Πρέπει να φαίνεστε πιο νέες!

 

Η άρτια εκτελεσμένη χειρουργική επέμβαση λίφτινγκ προσώπου σχεδόν παγκοσμίως παρέχει στους ασθενείς φυσικά αποτελέσματα και νεότερη ανανεωμένη εμφάνιση. Όχι μόνο οι ασθενείς θα πρέπει να φαίνονται νεότεροι και πιο ελκυστικοί μετά από ένα καλό λίφτινγκ, αλλά θα πρέπει επίσης να έχουν «νεανική πληρότητα στο πρόσωπο».

 

Τα αυτιά πρέπει να φαίνονται φυσιολογικά

Τα αυτιά μπορούν εύκολα να υποστούν παράπλευρη ζημιά κατά τη διάρκεια ενός λίφτινγκ που πήγε στραβά. Ένα καλό λίφτινγκ δεν οδηγεί ποτέ σε καμία «αφύσικη αλλαγή στο σχήμα του λοβού του αυτιού και/ή του χόνδρου του αυτιού».

 

Οι γωνίες είναι συμμετρικές

Ένα καλό λίφτινγκ επιβάλλεται να φαίνεται φυσικό. Μια αφύσικη γωνία ή ασύμμετρες γωνίες ανύψωσης στη μία πλευρά σε σύγκριση με την άλλη είναι απαγορευτικό αποτέλεσμα.

 

«Φυσικό» χαμόγελο!

Εάν σκοπεύετε να κάνετε λίφτινγκ προσώπου, σίγουρα θέλετε να αλλάξετε ορισμένες πτυχές της εμφάνισής σας, αλλά πιθανότατα όχι το χαμόγελό σας. Ένα καλό λίφτινγκ προσώπου διατηρεί την περιοχή του στόματος, ώστε να μπορείτε να έχετε ένα φυσικό και λαμπερό χαμόγελο.

 

Το πρόσωπο δεν πρέπει να τραβιέται πολύ σφιχτά - Όχι στο φαινόμενο «wind tunnel»

Ενώ μέρος του στόχου ενός λίφτινγκ είναι η σύσφιξη του προσώπου, το πολύ σφίξιμο είναι κακό. Ένα καλό λίφτινγκ έχει μια φυσική εμφάνιση αντί να δείχνει τραβηγμένο ή υπερβολικό. Η εμφάνιση του προσώπου «wind tunnel», "η οποία είναι μια παραμόρφωση των χαρακτηριστικών του προσώπου λόγω της υπερβολικής πλευρικής έλξης στους ιστούς και της ανεπαρκούς κάθετης διόρθωσης είναι απόδειξη ενός κακού αποτελέσματος.

 

Όταν οι πλατυσμικές ζώνες σας ελαχιστοποιούνται

Οι πλατυσμικές ζώνες είναι οι δύο λωρίδες μυών που τρέχουν κάθετα κάτω από κάθε πλευρά του λαιμού σας. Όταν η εμφάνιση αυτών των συγκροτημάτων είναι εμφανής, μπορεί να οδηγήσει σε μια γερασμένη εμφάνιση.

Όχι στις ορατές ουλές

Ένα καλό λίφτινγκ προσώπου πρέπει να «καμουφλάρεται έντεχνα και να εκτελείται με εξειδικευμένη ακρίβεια». Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρχουν εμφανή σημάδια αλλοίωσης. Οι ουλές πρέπει να κρύβονται επιδέξια.

Λιγότερες ρυτίδες

Σημαντικό κομμάτι στη διαδικασία και το αποτέλεσμα ενός σωστού λίφτινγκ προσώπου πρέπει να είναι η μείωση των ρυτίδων. Σε περίπτωση που δεν παρατηρήσετε λιγότερες ρυτίδες προσώπου μετά από το λίφτινγκ, η διαδικασία δεν ήταν επαγγελματική και κορυφαία.

 

 

 

 

 

Last modified on Thursday, 20 January 2022 15:38

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση