People

Tuesday, 25 January 2022 13:18

Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίζει την κόρη της Μαρίνα στα χιόνια με τον σκύλο τους Σούμο

Rate this item
(0 votes)
Μια φωτογραφία με την μικρότερη κόρη της Μαρίνα και τον σκύλο τους. τον Σούμο δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο instagram η Ελένη Μενεγάκη.



Η παρουσιάστρια μιας και σήμερα δεν θα βγει η εκπομπή της, καθώς η πρόσβαση στο στούντιο είναι ανέφικτη, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να το απολαύσει με την μικρή της κόρη και να βγουν έξω για να παίξουν με το χιόνι.

 

Όπως μάλιστα έγραψε στην ανάρτησή της η Ελένη Μενεγάκη, είναι η πρώτη φορά που το χιόνι στο σπίτι της φτάνει σε τέτοια επίπεδα.

«Η ΜΑΡΙΝΑ και ο Σούμο παίζουν στον χιονισμένο μας κήπο! Τόσα χρόνια εδώ δεν νομίζω πως έχω δει πιο πολύ χιόνι!» έγραψε η παρουσιάστρια.

 

 

Last modified on Tuesday, 25 January 2022 13:24

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση