People

Wednesday, 26 January 2022 14:04

TikTok: Αυτοί είναι οι πέντε πιο ακριβοπληρωμένοι influencers του κόσμου, η λίστα του «Forbes»

Rate this item
(0 votes)
Λίστα Forbes – Οι αστέρες του TikTok, οι μπίζνες και η εκτίναξη των κερδών τους!

Το TikTok με εκατομμύρια χρήστες σε πάνω από 150 χώρες, το app για τη δημιουργία σύντομων βίντεο είναι η νέα μόδα στον κόσμο των social media.

Οι μεγάλοι αστέρες της πλατφόρμας έχουν ανάρπαστο υλικό και οι ίδιοι εκμεταλλευόμενοι τη δημοτικότητά τους βλέπουν τα έσοδά του να αυξάνονται συνεχώς.

Το Forbes έφτιαξε μία λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους TikTokers για το 2021.

 

Δείτε το Top5

Charli D’Amelio: 17.5 εκατομμύρια δολάρια και 133 εκατομμύρια followers

Πρόκειται για τη «βασίλισσα» του TikTok, που έχει τους περισσότερους ακόλουθους από κάθε άλλον influencer. Συνεργάζεται με την Invisalign, τη Morphe, την Dunkin’ Donuts, ενώ μαζί με την αδερφή της, Dixie, λάνσαραν το δικό τους brand ρούχων. Επίσης, τα δύο κορίτσια ετοιμάζουν τη δική τους τηλεοπτική σειρά.

 

Οι σταρ της πλατφόρμας TikTok αύξησαν σημαντικά τα έσοδα τους το 2021, καθώς διεύρυναν τις δραστηριότητες  πέρα από τη δημοφιλή πλατφόρμα που τους έκανε διάσημους.

 

Συνολικά, τα πιο ακριβοπληρωμένα αστέρια του TikTok κέρδισαν 55,5 εκατ. δολάρια το 2021, παρουσιάζοντας μια αύξηση 200% σε σχέση με το 2020.

 

 

Dixie D’Amelio: 10 εκατομμύρια δολάρια και 57 εκατομμύρια followers  

Είναι η μεγαλύτερη αδερφή της Charli και καριέρα ως ποπ τραγουδίστρια με δύο επιτυχίες τόσο στα charts όσο και στο TikTok, τα «F***k Boy» και «Psycho».

 

 

 

Addison Rae: 8.5 εκατομμύρια δολάρια και 86 εκατομμύρια followers  

Το 2021 πρωταγωνίστησε στην ταινία «He’s All That» του Netflix, κάνοντας το υποκριτικό της ντεμπούτο. Η μεγαλύτερη συνεργασία της με brand είναι αυτή με την American Eagle. Η Rae λανσάρει επίσης τη δική της σειρά καλλυντικών.

 

 

 

Bella Poarch: 5 εκατομμύρια δολάρια και 87 εκατομμύρια followers

Η 24χρονη είναι η τρίτη από τους influencers με τους περισσότερους followers της πλατφόρμας. Η καταγωγή της είναι από Φιλιππίνες αλλά μεγάλωσε στο Τέξας των ΗΠΑ. Έχει συνεργαστεί για διαφημιστικά με την Prada, την Google ακόμη και το Tinder και πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο «Build a Bitch».

 

 

 

Josh Richards: 5 εκατομμύρια δολάρια και 36 εκατομμύρια followers

Είναι μόλις 19 χρονών και έχει καταφέρει να κλείσει συμφωνίες με εταιρίες όπως η Amazon και η Cash App. Έχει λανσάρει τα δικά του ενεργειακά ποτά που πωλούνται σε mainstream αλυσίδες όπως η Walmart, ενώ έχει ιδρύσει τη δική του εταιρία επιχειρηματικών κεφαλαίων την Animal Capital.

 

 

Η λίστα Forbes


-Τσάρλι Ντ’ Αμέλιο, 133 εκατ. followers, κέρδη 17,5 εκατ. δολάρια
-Ντίξι Ντ’ Αμέλιο, 57 εκατ.followers, κέρδη 10 εκατ. δολάρια
-Άντισον Ρέι, 86 εκατ.followers, κέρδη 8,5 εκατ. δολάρια
-Μπέλα Ποάρτς, 87 εκατ.followers, κέρδη 5 εκατ. δολάρια και στην ίδια θέση ο Τζος Ριτσαρντς, 26 εκατ.followers με κέρδη επίσης 5 εκατ. δολάρια
-Κρις Κόλινς , 42 εκατ.followers, κέρδη 4,75 εκατ. δολάρια και η Αβάνι Γρκεγκ, με 39 εκατ.followers και κέρδη 4,75 εκατ. δολάρια

 

 

 

 

Last modified on Wednesday, 26 January 2022 16:04

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση