People

Wednesday, 26 January 2022 15:43

Χωρίς ρεύμα και ο Άκης Πετρετζίκης: Η αυτοσχέδια κουζίνα που έφτιαξε για να ζεστάνει το γάλα του γιου του

Rate this item
(0 votes)
Ο Άκης Πετρετζίκης δήλωσε μέσα από τα social media πως έμεινε χωρίς ρεύμα, έπειτα από τις διακοπές που έφερε σε χιλιάδες σπίτια η κακοκαιρία «Ελπίδα».



Ο Άκης Πετρετζίκης αντιμετωπίζει ωστόσο την κατάσταση με χιούμορ, καθώς μοιράστηκε την αγανάκτησή του στο Instagram με τους ακολούθους του. Μάλιστα έδειξε την αυτοσχέδια κουζίνα που έφτιαξε γύρω από τη σόμπα του, προκειμένου να ζεστάνει κάποια έτοιμα γεύματα και να φτιάξει το γάλα του 6,5μηνών Αχιλλέα Πετρετζίκη.

 

«Εν έτει 2022 έχει αναπτυχθεί η επιστήμη τόσο πολύ πια που εκεί που δεν είχαμε ταχυφούρνο τον κάναμε. Κάτω βρίσκεται η σούπα, και νερό για να φτιάξουμε το γάλα του μικρού...Η φάση είναι πολύ γκουρμέ. Βραβείο ευρεσιτεχνίας...» λέει ο Άκης Πετρετζίκης σε έναν φίλο του στο βίντεο που δημοσίευσε στο Ιnstagram ενώ στο βάθος ακούγεται ο μικρός Αχιλλέας.

Θυμίζουμε πως ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ παντρεύτηκαν στις 27 Σεπτεμβρίου με θρησκευτικό γάμο, ενώ βάφτισαν και τον γιο τους, Αχιλλέα που ήρθε στον κόσμο στις 2 Ιουλίου του 2021.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση