People

Thursday, 27 January 2022 17:40

Πού είδαμε τους stars του Hollywood αυτή την εβδομάδα, χέρι χέρι Ashton Kutcher και Mila Kunis

Rate this item
(0 votes)
Για πολλούς σταρ του Χόλιγουντ επιτυχία δεν σημαίνει απαραίτητα δημοσιότητα σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή

Αν συμβεί ποτέ να βρεθείτει στο Πάρκο Coldwater Canyon στο Μπέβερλι Χιλς, κοιτάξτε γύρω σας μήπως δείτε από κοντά την Gwen Stefani με τους γιους της, την Jessica Alba με τις γλυκές της κόρες αφού πρόκειται για το πάρκο που αγαπούν οι διάσημοι του Hollywood για να βγάζουν βόλτα τα μικρά τους.

Εκεί περνούν πολλές ώρες η Halle Berry με την κόρη της Nahla, η Jennifer Garner με τις κόρες της Violet και Seraphina, η Milla Jovovich με την κόρη της Ever, η Heidi Klum με τα τέσσερα παιδιά της Leni, Henry, Johan και Lou, η Sharon Stone με τους γιους της Quinn και Laird και τόσοι άλλοι που βρίσκουν το πάρκο ως τον απόλυτο προορισμό χαλάρωσης και παιχνιδιού με τα παιδιά τους.

 

Πού είδαμε τους Celebs χθες

Οι  Ashton Kutcher και Mila Kunis εθεάθησαν χθες για μεσημεριανό σε γνωστό εστιατόριο στο Μπέβερλι Χιλς. Η πανέμορφη μελαχρινή φορούσε ένα ντένιμ τζάκετ με λευκό παντελόνι, ενώ ο γοητευτικός ηθοποιός ντυμένος κι εκείνος casual επέλεξε γαλάζιο t-shirt και φόρμα.

 

Το ζευγάρι απολαμβάνει συχνά τις εξόδους του. Στο πιο κάτω ποστ τους βλέπουμε σε  βόλτα τους, πριν χρόνια... που αποδεικνύει ότι ο έρωτάς τους είναι διαχρονικός.

 

 

 

 

Ryan Reynolds and Blake Lively

 

Το ερωτευμένο ζευγάρι πιασμένο αγκαζέ με μάσκες προστασίας και χειμωνιάτικο look έκαναν τη βόλτα τους στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

 

Η Blake διάλεξε ένα μπλε παλτό και σκουφί με σχέδια με γάντια στο χρώμα μουσταρδί, ενώ ο Ryan φόρεσε μπλε πουπουλένιο μπουφάν.

 

Το ζευγάρι ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα αγάπης στα social media.

 

 

Η Alessandra Ambrosio με street style εμφάνιση περπάτησε στους δρόμους του LA με τον φακό να την απαθανατίζει με καμηλό κολάν, αθλητικά παπούτσι και μπατάνα στα μαλλιά, σαν μια καθημερινή πολυάσχολη κοπέλα.

 

Δείτε μια πρόσφατη εμφάνισή της με casual στυλ

Last modified on Thursday, 27 January 2022 18:04

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση