People

Saturday, 05 February 2022 21:00

Το CSIi αποκτάει τη δική του τηλεοπτική εκπομπή

Rate this item
(0 votes)
Γνωρίζοντας την ανάγκη των πολιτών για γνώση και επαγρύπνηση σχετικά με την τεχνολογία, την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου και των υπηρεσιών του αλλά και την ορθή χρήση όλων των ηλεκτρονικών μέσων σκεφτήκαμε τη δημιουργία μιας ειδικής εβδομαδιαίας εκπομπής για την επιπλέον ενημέρωση της κοινωνίας μας.

Σε αυτό το τηλεοπτικό ταξίδι του CSI Institute με τίτλο “CSIi Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε” μέσα από την συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY σκοπός μας είναι να αναδείξουμε θέματα επίκαιρα αλλά και ενδιαφέροντα για όλα τα μέλη της οικογένειας. Κάθε θέμα θα δομείται από ένα ολιγόλεπτο συγκεντρωτικό videο και από τον σχετικό σχολιασμό τόσο του Ιδρυτή και Προέδρου του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας κ. Μανώλη Σφακιανάκη, της Διευθύντριας του Ινστιτούτου και κλινικής Εγκληματολόγου κ. Κέλλυς Ιωάννου όσο και άλλων συνεργατών και προσκεκλημένων. Την εκπομπή θα παρουσιάζει κάθε Τρίτη, 17:00-18:00, η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Ψηφιακών Μέσων κ. Ήβη Χρυσού.


Πρακτικές συμβουλές για την ασφαλή και ορθή χρήση του Διαδικτύου, των διαφόρων εφαρμογών, πρακτικοί οδηγοί, φαινόμενα όπως το cyber bullying, ο διαδικτυακός εθισμός, ευκαιρίες και δυνατότητες που προσφέρει ο ψηφιακός κόσμος για τα μέλη της οικογένειας αλλά και για τους επαγγελματίες, η ενασχόληση με το gaming αλλά και θέματα ψυχικής υγείας όπως μορφές, φαινόμενα και τρόποι εξάλειψης της βίας, είναι κάποια από τα θέματα που θα παρουσιάσουμε από διαφορετικές πλευρές κάθε φορά στο κοινό της εκπομπής.
Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε με μια σύγχρονη ματιά, στο πνεύμα των ημερών, γνώση και ενημέρωση εύκολα, κατανοητά, πρακτικά και άμεσα σε όλους τους πολίτες, όλων των ηλικιών, που έρχονται σε επαφή με το διαδικτυακό κόσμο ώστε να απολαμβάνουν τις δυνατότητες που προσφέρει αλλά και να γνωρίζουν να προστατεύονται από κινδύνους, άπατες και εγκλήματα που ελλοχεύουν κατά την πλοήγηση στο Διαδίκτυο και τα ηλεκτρονικά μέσα.


Αφήνουμε την θεωρία και στοχευμένα, συνοπτικά και εύκολα παρέχουμε όλες τις βασικές και απαραίτητες γνώσεις και πληροφορίες για να διαχειρίζονται με ασφάλεια και υπευθυνότητα όλοι οι χρήστες το Διαδίκτυο και όχι αυτό εκείνους.


Οι βασικές ενότητες της εκπομπής θα είναι: Cyber Security, Ψυχική Υγεία, Ψηφιακοί Πολίτες.


Είναι κατανοητό λοιπόν πως σκοπός του CSI Institute μέσα και από αυτή τη δράση είναι σε μια εποχή που όλα περιστρέφονται γύρω από το Διαδίκτυο και την Τεχνολογία να σταθεί δίπλα, έμπρακτα στους πολίτες παρέχοντας γνώση και υποστήριξη με την επιστημονική του ομάδα και με μια άμεση επαφή και επικοινωνία μέσω της εβδομαδιαίας, τηλεοπτικής εκπομπής “CSIi Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε”.


 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση