People

Saturday, 05 February 2022 21:19

Τρία χρόνια για την COSMOTE Insurance, σταθερά σε ανοδική τροχιά

Rate this item
(0 votes)
 Το COSMOTE Insurance, η ψηφιακή πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλειών της COSMOTE, συμπλήρωσε 3 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης

Το COSMOTE Insurance , που βρίσκεται σταθερά σε ανοδική τροχιά, παρέχει ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις και εξατομικευμένες υπηρεσίες ασφάλισης οχήματος, κατοικίας, πρωτοβάθμιας υγείας και σκάφους από 16 κορυφαία ασφαλιστικά brands στην Ελλάδα.


Με το COSMOTE Insurance οι καταναλωτές έχουν όλη την ασφαλιστική αγορά στο κινητό τους. Μπορούν να βρουν το πρόγραμμα ασφάλισης που τους ταιριάζει, συγκρίνοντας και επιλέγοντας ανάμεσα σε πολλά προγράμματα. Με μερικά μόνο κλικ μπορούν να επιλέξουν τις παροχές που επιθυμούν, προσθέτοντας ή αφαιρώντας καλύψεις και τροποποιώντας τη διάρκεια ασφάλισης. Έτσι διαμορφώνουν οι ίδιοι το ασφαλιστήριό τους και το λαμβάνουν άμεσα στο email τους, με εγγύηση χαμηλότερης τιμής.

Εύκολα, γρήγορα και με το κύρος της COSMOTE. Ταυτόχρονα, πιστοποιημένοι σύμβουλοι ασφαλίσεων είναι δίπλα στον πελάτη 24/7, για να τον βοηθήσουν και να λύσουν κάθε απορία.
Σημειώνεται πως 9 στους 10 ασφαλισμένους  μέσω της πλατφόρμας παραμένουν πιστοί στο COSMOTE Insurance, αποδεικνύοντας έτσι την ικανοποίησή τους. Ήδη, 3 χρόνια τώρα, περισσότεροι από 2,1 εκατ. μοναδικοί χρήστες έχουν επισκεφτεί το cosmoteinsurance.gr .

 

 

 

Last modified on Saturday, 05 February 2022 21:24

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση