People

Tuesday, 08 February 2022 23:06

«Φωτιά στα κόκκινα» με latex look η Beyonce για την ημέρα του «Αγίου Βαλεντίνου», το πιο σέξι θηλυκό αποκαλύπτεται

Rate this item
(0 votes)
Η Beyonce είναι έτοιμη να γιορτάσει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς προωθεί την τελευταία συλλογή Adidas x IVY PARK, με όνομα “Ivy Heart”,  στην νέα καμπάνια.

Η 28 φορές νικήτρια Grammy μας εξέπληξε με διάφορα κόκκινα σύνολα, καθώς παρουσίασε μια σειρά από ρούχα της συλλογής, σε φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύτηκαν στη σελίδα του brand στο Instagram.

Ανάμεσα στα looks που φόρεσε η σύζυγος του Jay-Z ήταν και μια κόκκινη φόρμα με ζώνη, με μαξιλαράκια στους ώμους και βαθιά λαιμόκοψη V, που αποκάλυπτε το ντεκολτέ της τραγουδίστριας. Επάνω στον ώμο της ήταν ένα κόκκινο και μαύρο σάλι από δέρμα φιδιού και στο χέρι της κρατούσε ένα ασορτί clutch.

Ένα άλλο σέξι σύνολο που είδαμε να φοράει ήταν μια στενή μίνι κόκκινη νάιλον φούστα σε συνδυασμό με ένα νάιλον puffer jacket και γάντια. Συνδύασε το look με ένα κόκκινο νάιλον καπέλο και μεγάλους αστραφτερούς κόκκινους κρίκους.

 



 

 

 

Last modified on Tuesday, 08 February 2022 23:15

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση