People

Wednesday, 02 March 2022 18:42

Το HeyBox γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Rate this item
(0 votes)
Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το HeyBox συνεργάζεται με το Café Femenino, βοηθώντας τις γυναίκες καφεοπαραγωγούς να ενδυναμώσουν τους εαυτούς τους, τις οικογένειές τους και τις κοινότητές τους. Δημιουργεί, λοιπόν, 2 Special Edition προϊόντα, από τα όποια 25 σεντς σε κάθε αγορά θα διατίθεται στο Café Femenino Foundation.



Τα νέα προϊόντα θα τα βρεις στο e-shop του HeyBox, στο Café Femenino στη Κηφισιά αλλά και στο HeyBox Mystery κουτί του Μαρτίου! Παρακάτω, μπορείς να μάθεις περισσότερα για τους λόγους που όπως αναφέρει το Café Femenino: «This Coffee empowers Women».

Tι είναι το Café Femenino Foundation


 Όλα ξεκίνησαν το 2003, στο Περού. Mια cooperativa 464 γυναικών αποφάσισε να αποσχιστεί από τους άντρες και να πάρει τη διαχείριση της φάρμας καφέ στα χέρια της. Στην πορεία τους, αυτές οι θαρραλέες γυναίκες βρήκαν σύμμαχο μια καναδέζικη εταιρεία, η οποία στη συνέχεια δημιούργησε τον συνεταιρισμό, Café Femenino Foundation, με σκοπό να ενώσει τις γυναίκες παραγωγούς του καφέ σε όλον τον κόσμο.

Πλέον, τo Café Femenino Foundation είναι ένα κοινωνικό κίνημα που ενδυναμώνει γυναίκες παραγωγούς καφέ σε απόμακρες περιοχές 9 χώρες, των οποίων την εργασία & προσήλωση απολαμβάνουμε εμείς καθημερινά σε κάθε κούπα καφέ που καταναλώνουμε. Τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και στην Ελλάδα, στοχεύει στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σε θέματα που αφορούν την ισότητα των φύλων και την ενδυνάμωση των γυναικών μέσα στη διεθνή κοινότητα παραγωγής και εμπορίας του καφέ.

Ποια είναι τα 2 Special Edition προϊόντα που δημιουργούνται
Δημιουργούνται 2 specialty καφέδες από τους οποίους ο ένας είναι μονοποικιλιακός και προέρχεται από την Γουατεμάλα και ο άλλος είναι blend από την Λατινική Αμερική.



1) Guatemala Single Origin
100% Arabica μονοποικιλακός καφές από την περιοχή Nahuala
Cooperativa: Asoborgi 161 γυναίκες
Υψόμετρο: 1250-1850 μέτρα
Μέθοδος Συγκομιδής: Xειρωνακτική και Μέθοδος Επεξεργασίας: Πλυμένη
Ποικιλίες Arabica: Catuai, Caturra, Typica, Bourbon
Ψήσιμο: Μέτριο.
Γευστικό και αρωματικό προφίλ: Γλυκό προφίλ ξηρών καρπών, νότες αμυγδάλου, γλυκιά ισορροπημένη οξύτητα, αρωματικές νότες γιασεμιού.

2) Latin America Blend
100% Arabica χαρμάνι.
Μέθοδος Συγκομιδής: Xειρωνακτική και Μέθοδος Επεξεργασίας: Πλυμμένη
Ψήσιμο: Μέτριο.
Γευστικό και αρωματικό προφίλ: Νότες μαύρης σοκολάτας, αμυγδάλου, καρυδιού, χαμηλή οξύτητα, γεμάτο κρεμώδες σώμα, γλυκό άρωμα λουλουδιών.

Απόκτησε ένα από τα ΝΕΑ Special Edition προϊόντα του HeyBox X Café Femenino και ανακάλυψε πως μπορεί ο πρωινός σου καφές να σε ενώνει με εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση