People

Sunday, 06 March 2022 23:45

Η Amal Alamuddin στο «TIME» ως μία από τις γυναίκες της χρονιάς

Rate this item
(0 votes)
Ως μία από τις γυναίκες της χρονιάς για το 2022 τιμήθηκε η Amal Alamuddin- Clooney από το περιοδικό TIME

Η δικηγόρος με την ανθρωπιστική δράση συγκαταλέγεται ανάμεσα στις γυναίκες που προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο πιο ισότιμο, ενώ μαζί της τιμήθηκαν γυναίκες όπως οι  Kacey Musgraves, Kerry Washington, MJ Rodriguez και Amanda Gorman.

Στη διάρκεια της συνέντευξής της η Amal Alamuddin – Clooney, σημείωσε πως είναι σε θέση να κάνει όσα κάνει χάρη στο υποστηρικτικό σύστημα που έχει, το οποίο περιλαμβάνει και τον σύζυγό της, George Clooney. Οι δύο τους παντρεύτηκαν το 2014 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τα δίδυμα Alexander και Ella.

«Ο γάμος είναι υπέροχος μέχρι τώρα. Βρήκα στον σύζυγό μου, έναν σύντροφο που με στηρίζει απόλυτα και αποτελεί έμπνευση. Έχουμε ένα σπίτι γεμάτο αγάπη και γέλια. Η χαρά μου είναι μεγαλύτερη από όση θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Νιώθω πολύ τυχερή που βρήκα μια μεγάλη αγάπη στη ζωή μου και που έγινα μητέρα», είπε.

Στη φωτογράφηση για το περιοδικό η δικηγόρος φόρεσε ένα υπέροχο κόκκινο φόρεμα με παρτούς ώμους, ενώ στο εξώδυλλο φωτογραφήθηκε με ένα ταγέρ σε απαλή ροζ απόχρωση.

 


 

 

Πηγή φωτογραφίας άρθρου: Wikipedia

Last modified on Sunday, 06 March 2022 23:54

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση