People

Thursday, 17 March 2022 21:00

Η Kate Middleton γιόρτασε τον Άγιο Πατρίκιο με ένα υπέροχο κυπαρισσί outfit

Rate this item
(0 votes)
Ίσως, η πιο αριστοκρατική φιγούρα που έχει περάσει από το Παλάτι

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Kate Middleton, μας δείχνει για άλλη μια φορά πώς να ντυθούμε για κάθε περίσταση με στυλ και τάξη. Παράδειγμα: το τελευταίο της ολοπράσινο σύνολο.

Την Πέμπτη, 17 Μαρτίου, η Κέιτ και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επισκέφτηκαν την παρέλαση του Αγίου Πατρικίου των Ιρλανδών Φρουρών του 1ου Τάγματος στους στρατώνες Mons στο Aldershot (που παρεμπιπτόντως είναι στην Αγγλία, όχι στην Ιρλανδία), όπου η δούκισσα φορούσε ένα νέο πράσινο παλτό στο χρώμα του δάσους από τη σχεδιάστρια Laura Green.

Το παλτό είχε νότες στρατιωτικού στυλ με επωμίδες, κουμπιά και ζώνη, και η Middleton πρόσθεσε μια χρυσή καρφίτσα από τριφύλλι για την περίσταση. Ολοκλήρωσε το μονόχρωμο σύνολο με καστόρι και πράσινο καπέλο.

 

 

 

 

Αυτή είναι η πρώτη εκδήλωση για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στο οποίο μπορεί να παρευρεθεί το βασιλικό ζευγάρι από την έναρξη της πανδημίας. Το 2019, η Middleton φόρεσε μια πολύ παρόμοια στολή. Ίδιο χρώμα, ίδια καρφίτσα, διαφορετικό παλτό και καπέλο. Ίσως τα ίδια σκουλαρίκια; Δύσκολο να το επιβεβαιώσουμε. Θυμίζει την πρόσφατη εμφάνισή της μπλε-από-μπλε-προς-μπλε που ήταν πιθανότατα ένας διακριτικός φόρος τιμής στο λαό της Ουκρανίας.

 

St. Patrick’s Day: Ποιος ήταν ο Άγιος Πατρίκιος και πώς γιορτάζουν σήμερα οι Ιρλανδοί

Την ημέρα του Αγίου Πατρικίου (St. Patricks Day) γιορτάζουν σήμερα ,17 Μαρτίου, οι απανταχού Ιρλανδοί που θα ξεχυθούν στους δρόμους ντυμένοι στα πράσινα, θα μαγειρέψουν τοπικά φαγητά και θα καταναλώσουν αύθονη μπύρα.

Ποιος ήταν ο Άγιος Πατρίκιος


Ο Άγιος Πατρίκιος, έζησε τον πέμπτο αιώνα και είναι ο προστάτης Άγιος της Ιρλανδίας. Γεννημένος στη Βρετανία, απήχθη και μεταφέρθηκε στην Ιρλανδία ως σκλάβος σε ηλικία 16 ετών. Αργότερα δραπέτευσε, αλλά επέστρεψε στην Ιρλανδία και θεωρείται ότι εκείνος μεταλαμπάδευσε τον Χριστιανισμό στον λαό της.

Στους αιώνες που ακολούθησαν το θάνατο του (πιστεύεται ότι ήταν στις 17 Μαρτίου 461 μ.χ. ), οι μύθοι γύρω από τη ζωή του έγιναν αναπόσταστο κομμάτι της κουλτούρας του ιρλανδικού λαού. Ίσως ο πιο γνωστός θρύλος του Αγίου Πατρικίου είναι ότι εξήγούσε την Αγία Τριάδα (Πατέρας, Υιός και Άγιο Πνεύμα) χρησιμοποιώντας τα τρία φύλλα ενός ιρλανδικού τριφυλλιού.

 

Last modified on Thursday, 17 March 2022 21:07

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση