People

Wednesday, 30 March 2022 21:00

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεσπά για τον νέο σύντροφο που της χρεώνουν

Rate this item
(0 votes)
Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της, με έναν άνδρα αλλά και τις φήμες για ένα νέο ειδύλλιο.



Σε μία συζήτηση σχετικά με τις φήμες ότι υπάρχει κρίση στον γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου, η παρουσιάστρια ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της, για όσα λέγονται αναφορικά με την προσωπική της ζωή.

Η ίδια εξέφρασε την ενόχλησή της για τα ψευδή, όπως τα χαρακτήρισε δημοσιεύματα, κάνοντας παράλληλα μία έκκληση από τους ρεπόρτερ, να μην βγάζουν γρήγορα συμπεράσματα και ειδήσεις που δεν ισχύουν, για εκείνη.

Πιο συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου είπε:

«Είμαι κάθε βδομάδα σε ένα κλασικό περιοδικό πάντα. Πάλι γράψανε κάτι για εμένα, αλλά δεν έχει σημασία. Χθες μάλιστα πάλι χάζευα λίγο τα εξώφυλλα και την προηγούμενή μου σχέση… “Όχι στην Καινούργιου από τα αδέλφια του εφοπλιστή", "Έξω από το ρεβεγιόν, στη black list η Καινούργιου από την οικογένεια του εφοπλιστή", "Τα δάκρυα της Κατερίνας πάνω από το νυφικό, γιατί ακυρώθηκε ξανά ο γάμος". Και συνεχίζουν τα εξώφυλλα. "Πώς η Καινούργιου έχασε το μωρό της" αν και δεν έχω μείνει ποτέ έγκυος δυστυχώς. Μετά, "Κάνει δίδυμα η Καινούργιου, έτοιμη για εξωσωματική"».

 

Στη συνέχεια απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους, κάνοντας ειδική αναφορά σε εκείνους, που της χρεώνουν για σύντροφό της, πρώην της Μαρίας Ηλιάκη.


«Και τώρα πάλι είμαι σε κάτι άθλιες φωτογραφίες με έναν υποτίθεται νέο σύντροφο και εικάζουν διάφορα. Λίγο, υπάρχει και ένα όριο! Όχι για μένα προσωπικά, αλλά για την οικογένεια μου και πάνω απ’ όλα για τον άνθρωπο που μπορεί να είναι. Δεν γράφουν τίποτα για το παιδί, δεν τον αναφέρουν και γράφουν "πρώην της Ηλιάκη". Η Ηλιάκη, η οποία έχει οικογένεια, έχει παιδί… Δηλαδή πόση αθλιότητα και χυδαιότητα σε όλο αυτό;

Χωρίς να πάρουν να ρωτήσουν τι συμβαίνει και αν ισχύει. Όλα έχουν και ένα όριο! Γιατί περνάει ο άλλος από το περίπτερο και στενοχωριέται και ο άλλος και εγώ και η οικογένεια του. Είναι όλα κρίμα. Συγγνώμη για το ξέσπασμά μου. Αν έχω εγώ κάτι στη ζωή μου θα βγω να το πω η ίδια. Μη βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα και μην μπλέκετε κόσμο που μπορεί να έχει οικογένεια και παιδιά».

Last modified on Wednesday, 30 March 2022 21:09

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση