People

Thursday, 07 April 2022 00:03

Ο Άκης Πετρετζίκης ανακοίνωσε πως η σύζυγός του περιμένει δεύτερο παιδί

Rate this item
(0 votes)
Ποιο είναι το φύλο του μωρού - Δείτε τη δημοσίευση που έκανε ο γνωστός σεφ


Ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, απέκτησαν το περασμένο καλοκαίρι το πρώτο τους παιδί, τον μικρό Αχιλλέα, όμως σύντομα έρχεται και νέο μέλος στην οικογένειά τους.

Ο γνωστός σεφ, ανακοίνωσε σε story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πως η σύζυγός του είναι έγκυος, συνοδεύοντας μια φωτογραφία με ένα κοριτσάκι, με την εξής λεζάντα: «Ο μικρός Αχιλλέας σε λίγους μήνες θα έχει παρεούλα».

Για την σύζυγό του και την απόφασή τους να κάνουν οικογένεια, είχε αναφέρει: «Θέλω να γυρίζω στο σπίτι και να υπάρχει ηρεμία και ευτυχία, να είμαι χαρούμενος. Όταν γυρίζω σπίτι, δεν υπάρχει δουλειά. Αν και οι δύο προσφέρουν συντροφικότητα, ηρεμία, ασφάλεια, λες "αυτό θα ήθελα να το έχω μια ζωή". Είναι πολύ απλό. Στην σχέση σου πρέπει να δίνεις στον άλλο αυτό, που θα ήθελε να πάρει. Είναι πολύ απλό, δεν είναι κάτι το περίεργο. Ποτέ δεν ήμουν εγκλωβισμένος σε αυτό το κομμάτι, ούτε είναι ότι δεν ήθελα να μιλήσω».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση