People

Wednesday, 27 April 2022 18:33

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μόλις κυκλοφόρησε το νέο hit του καλοκαιριού, «Ελεύθερος»

Rate this item
(0 votes)
Πρόκειται για τη διασκευή παραδοσιακού τραγουδιού «Μενεξέδες Και Ζουμπούλια» - Μετρά ήδη χιλιάδες views στο youtube και είναι θέμα ημερών να αγγίξει το Νο1

Αν υπάρχει ένας από τους πολλούς και σημαντικούς λόγους που ξεχωρίζει κανείς τον πιο δημοφιλή καλλιτέχνη της γενιάς του, Κωνσταντίνο Αργυρό είναι η «καθαρή» του ματιά. 

Με πηγαίο ταλέντο που τον έχει εκτοξεύσει στην κορυφή της εγχώριας ελληνικής μουσικής βιομηχανίας τα τελευταία χρόνια και έχοντας ήδη στη φαρέτρα του τις πιο «δυνατές» συνεργασίες με ηχηρά ονόματα συνθετών, ανάμεσά τους ο Γιώργος Θεοφάνους και το δίδυμο των επιτυχιών Κυριάκος Παπαδόπουλος και Ηλίας Φιλίππου, σήμερα 27 Απριλίου του 2022 ο διάσημος καλλιτέχνης, κυκλοφόρησε το νέο του καλοκαιρινό τραγούδι που ακούει στο όνομα «Ελεύθερος», με τον ίδιο να αναλύει το λόγο που το επέλεξε αλλά και το νόημα που θέλει να περάσει στους 833.000 ακολούθους του στο instagram αλλά και όλους όσους τον προτιμούν στα ακούσματά τους και τον επιλέγουν.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, επιλέγει να βγάλει προς τα έξω ένα «νέο» ήχο με Πολίτικες επιρροές - πρόκειται για τη διασκευή παραδοσιακού τραγουδιού  «Μενεξέδες Και Ζουμπούλια» -  σε παραγωγή και ενορχήστρωση δική του μαζί με τον Παναγιώτη Μπρακούλια.

Η σκηνοθεσία δια χειρός Γιάννη Δημουλίτσα.

Μέσα από το δικό του ξεχωριστό, σύγχρονο, μουσικό πρίσμα και με τους στίχους του Χάρη Σαβαλάνου, μας δίνει το έρεισμα να αγαπήσουμε και να κάνουμε κτήμα μας την πλούσια ελληνική μουσική παράδοση και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα για την ελευθερία από κάθε είδους δεσμά.

Το τραγούδι, που συνοδεύεται από music video σε σκηνοθεσία Γιάννη Δημολίτσα, θα περιλαμβάνεται στο επικείμενο νέο album του Κωνσταντίνου Αργυρού, με τίτλο «22», που θα κυκλοφορήσει αυτό το Σάββατο, 30 Απριλίου.

Το music video μετρά ήδη χιλιάδες views στο youtube και είναι θέμα ημερών να αγγίξει το Νο1.

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ελεύθεροι για μια ζωή…. - Το μήνυμά του στο instagram


«Ελευθερία λοιπόν σύμφωνα με την ετυμολογία της λέξης σημαίνει να πράττεις εν γένει σύμφωνα με ότι σου γεννά έρωτα στην καρδιά σου

Το αίσθημα της ελευθερίας πηγάζει από την καρδιά μας.

Η έμπνευση λοιπόν για το συγκεκριμένο τραγούδι βασίστηκε σε πολλές σκέψεις μου το τελευταίο διάστημα.

Νιώθω ευγνωμοσύνη για τις ρίζες μας και την παραδοσιακή μουσική του τραγουδιού «Μενεξέδες και ζουμπούλια» που με ενέπνευσε και μπόρεσα και συνέδεσα τις σκέψεις μου με αυτά τα ακούσματα.

Ακούσματα επηρεασμένα απο την Μικρά Ασία,από τα βάλς του Ιονίου και των Κυκλάδων,από το ελληνικό μπουζούκι,από το βαλκανικό αυτό μαγικό ήχο των πνευστών.

Αυτές λοιπόν οι λέξεις του Χάρη Σαβαλάνου είναι ανησυχίες μου επηρεασμένες από το γεγονός ότι είμαστε ένας λαός αφοσιωμένος στον τόπο του με ένα όνειρο που απαρτίζεται από ελπίδα,ελευθερία και αισοδοξία.

Δεν μιλάω για την τυφλή ελπίδα που υπόσχεται ότι τα πάντα θα γίνουν μόνα τους.Μιλάω για την ελπίδα και την ελευθερία των μεταναστών που ξεκινάνε να βρούνε την καινούργια ακτή τους αλλά η καρδιά τους και η ψυχή τους πάντα ανήκει στις ρίζες τους.

Μιλάω γι αυτούς που βρίσκονται στα πηδάλια και τα καταστρώματα των βαποριών στα ανοιχτά του Ειρηνικού..

Μιλάω για τις οικογένειες και τα παιδιά ανθρώπων της «περήφανης εργατιάς» όπως είχε πεί ο αθάνατος Βασίλης Τσιτσάνης στις Φάμπρικες ,που τολμάνε να πάνε κόντρα στην μοίρα τους.Μιλάω για την ελευθερία που λυτρώνει από την καταπίεση ορισμένων φίλων (γνωστών και αγνώστων) που εδώ και χρόνια απλά δεν μπορούν να εκφραστούν διότι τα taboo της κοινωνίας και οι καταστάσεις δεν τους αφήνουν να μιλήσουν.

Μιλάω γι αυτήν την συχνότητα της αγάπης που έδενε την Κατερίνα κάτοικο του εξωτερικού και τον Αλέξανδρο κάτοικο Ελλάδας ,τον Χρήστο κάτοικο Ελλάδας και την Νάγια κάτοικο εξωτερικού να παλεύουνε για την συχνότητα αυτή που τους κρατάει ενωμένους για χρόνια.

Μιλάω για αυτούς τους ανθρώπους που ενώ είναι φυλακισμένοι στον χώρο τους κάθονται γύρω από ένα τραπεζάκι με τα βασικά και τραγουδάνε μαζί.

Ελπίζω λοιπόν αυτό το τραγούδι να σας διασκεδάσει, να το χορέψουμε και να το διασκεδάσουμε μαζί όσο πιο φωναχτά,πιο δυνατά,πιο χορευτικά και όσο πιο «ελληνικά» γίνεται.Και ας μην ξεχνάμε ότι η ουσία βρίσκεται στα απλά πράγματα,στις καλές παρέες,στην μουσική,στον σεβασμό,στην αγάπη,στην αλληλεγγύη,στον ήλιο…

Ελεύθεροι για μια ζωή….

#Eleftheros #Argiros #NewSong

 

 

 

 

 

 

Last modified on Wednesday, 27 April 2022 21:30

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By Netclick

Αναζητηση