People

Tuesday, 17 May 2022 00:29

Φαίη Σκορδά: Μάθαμε το τρικ για τέλεια κυματιστά μαλλιά

Rate this item
(0 votes)
Η Φαίη Σκορδά γνωρίζει το μυστικό για το hair look που όλες επιθυμούμε χειμώνα- καλοκαίρι για να νιώθουμε σέξι, περιποιημένες και ανέμελες!




Τα κυματιστά μαλλιά της εντυπωσιακής παρουσιάστριας είναι εντυπωσιακά και αξιοζήλευτα, αφού δείχνουν πάντα καλοχτενισμένα αλλά ποτέ, μα ποτέ υπερβολικά στιλιζαρισμένα.

Ποιο είναι άραγε το τρικ της Φαίης Σκορδά για τέλεια κυματιστά μαλλιά χωρίς να πρέπει να επισκεφτείς το κομμωτήριο;



Το αλατόνερο είναι το συστατικό που θα δώσει στα μαλλιά σου τον χαλαρό σχηματισμό που επιθυμείς και θα σου χαρίσει το hair look της Φαίης Σκορδά μέσα σε λίγα λεπτά.

Το σπρέι μαλλιών με αλατόνερο είναι το αγαπημένο μυστικό των επωνύμων και ένα από τα πιο εύκολα DIY προϊόντα που μπορείς να δημιουργήσεις από την άνεση του σπιτιού σου.

Last modified on Tuesday, 17 May 2022 00:34

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση