People

Thursday, 19 May 2022 21:54

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Rihanna

Rate this item
(0 votes)
Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Rihanna.



H διάσημη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας, σύμφωνα με όσα αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, πριν μερικές ημέρες και πιο συγκεκριμένα στις 13 Μαϊου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Asap Rocky.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το μωρό του ζευγαριού είναι αγοράκι χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής το όνομα που θα πάρει.

Η είδηση της εγκυμοσύνης της έγινε γνωστή τον περασμένο Ιανουάριο προκαλώντας φρενίτιδα στους θαυμαστές της ενώ η ίδια λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψε σε συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, είπα στον εαυτό μου ότι δεν πρόκειται να ψωνίσω ρούχα εγκυμοσύνης. Συγγνώμη! Έχει τόση πλάκα να ντύνομαι! Δεν θα αφήσω αυτό το κομμάτι να εξαφανιστεί μόνο και μόνο επειδή το σώμα μου αλλάζει.

Το σώμα μου κάνει απίστευτα πράγματα αυτή τη στιγμή και δεν θα ντραπώ για αυτό. Αυτή η εποχή αξίζει να γιορταστεί! Γιατί να κρύβεις την εγκυμοσύνη σου;»

 

Η σχέση της Rihanna με τον Asap Rocky ξεκίνησε επίσημα τον Νοέμβριο του 2020, ωστόσο μέχρι τότε οι δυο τους ήταν δυο καλοί φίλοι. Οι φήμες περί ειδυλλίου άρχισαν να πληθαίνουν όταν η “Riri” χώρισε με τον επί τρία χρόνια σύντροφό της, τον δισεκατομμυριούχο Hassan Jameel, τον Ιανουάριο του 2020. Τον Ιούλιο του ίδιου έτους η Rihanna συνεργάστηκε με τον A$AP Rocky για την καμπάνια της εταιρείας των καλλυντικών Fenty Skin και έκτοτε το δίδυμο παραχώρησε πολλές συνεντεύξεις για την προώθηση της συνεργασίας. τους.

Όλο αυτό μετατράπηκε σε έναν παθιασμένο έρωτα ο οποίος επισφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο, αυτόν της γέννησης του παιδιού τους.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση