People

Tuesday, 31 May 2022 12:25

Μπράντλεϊ Κούπερ: Αγνώριστος στις πρώτες φωτογραφίες από την ταινία «Maestro»

Rate this item
(0 votes)
Ο ηθοποιός υποδύεται τον συνθέτη Λέοναρντ Μπερνστάιν στη βιογραφική ταινία του Netflix


Ο Μπράντλεϊ Κούπερ υποδύεται τον θρυλικό συνθέτη Λέοναρντ Μπερνστάιν στη νέα ταινία του Netflix.

Η πλατφόρμα, έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας «Maestro», την οποία έχει επιμεληθεί σχεδόν εξ ολοκλήρου ο Κούπερ, αφού έγραψε το σενάριο, ενώ έχει αναλάβει και μέρος της σκηνοθεσίας και της παραγωγής.

Στο σενάριο της ταινίας έβαλε την υπογραφή του και ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος του Spotlight, Τζος Σίνγκερ. Μεγάλα ονόματα ονόματα σκηνοθετών, όπως ο Μάρτιν Σκορτσέζε και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ θα είναι οι παραγωγοί της ταινίας μαζί με τον σκηνοθέτη του Τζόκερ, Τοντ Φίλιπς και τους Κρίστι Μακόσκο Κρίγκερ, Φρεντ Μπέρνερ και Έιμυ Ντέρνινγκ. Στις φωτογραφίες εμφανίζεται επίσης η Κάρεϊ Μάλιγκαν, η οποία υποδύεται τη γυναίκα του Μπερνστάιν, Φελίσια.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση