People

Wednesday, 08 June 2022 14:04

Η Δήμητρα Κατσαφάδου με μαγιό στο ντους δείχνει πόσα κιλά έχασε

Rate this item
(0 votes)
«Πώς ήμουνα πριν και πώς είμαι τώρα», λέει η επιχειρηματίας που έχει δει τον τελευταίο καιρό το σώμα της να αλλάζει


Η Δήμητρα Κατσαφάδου είναι μια γυναίκα που δεν διστάζει να «τσαλακώσει» την εικόνα της και να τρολάρει τον εαυτό της. Η επιχειρηματίας και χημικός τον τελευταίο καιρό έχει χάσει αρκετά κιλά και έχει μεταμορφωθεί.

Πριν από μερικές ώρες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο φοράει το ολόσωμο μαγιό της, κάνει ντους και δείχνει τη νέα της πιο αδυνατισμένη σιλουέτα. Στο βίντεο ακούγεται να λέει: «Πώς ήμουνα πριν και πώς είμαι τώρα». Μάλιστα η χημικός συμβουλεύει τις διαδικτυακές της φίλες να κόψουν τα γλυκά, να πίνουν πολύ νερό και να περπατούν. Όπως λέει όμως: «Εννοείται όμως ότι αγαπάμε τον εαυτό μας όπως είμαστε και σε όποιον αρέσουμε. Juicy for ever».

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση