People

Thursday, 09 June 2022 10:23

Ο Λευτέρης Πανταζής μιλά για το γάμο της Κόνι

Rate this item
(0 votes)
Ο τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του, τις συνεργασίες του και την πρόσφατη απώλεια του Δάκη


O Λευτέρης Πανταζής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και μίλησε για όλα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, που σε λίγο καιρό θα παντρέψει τη μοναχοκόρη του, ομολόγησε ότι η Κόνι Μεταξά τον έβαλε να χάσει κιλά, προκειμένου να τη συνοδεύσει στον γάμο της.

«Η Κόνι μου είπε “αν δεν χάσεις 9 κιλά χοντρούλη, δεν με φέρνεις στον γαμπρό”. Έχω χάσει ήδη 8 κιλά και θα χάσω άλλα 4, γιατί αλλιώς η Kόνι δεν θα με αφήσει να την πάω στον γαμπρό», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Η Κόνι είναι καλό κορίτσι και ο Μάριος καλός άνθρωπος. Ο κάθε γονιός θέλει το παιδί του να πέσει σε καλά χέρια. Υπάρχει σεβασμός και αγάπη. Με κάνει ό,τι θέλει η Κόνι».

 

Στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε για το πώς θα τον φωνάζει το εγγόνι του, όταν το ζευγάρι αποφασίσει να κάνει παιδί: «Όταν κάνει παιδί η Κόνι, όταν γεννηθεί το παιδί δεν θα μάθει να λέει παππού, θα λέει ΛΕΠΑ».

Τα δύσκολα χρόνια όταν ήρθε στην Ελλάδα από τη Ρωσία


Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Λευτέρης Πανταζής αναφέρθηκε στα δύσκολα χρόνια που πέρασε όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα από τη Ρωσία.

«Ήρθαμε από το πουθενά στην πατρίδα μας. Στα ξένα Έλληνες και στην Ελλάδα ξένοι. Ούτε ελληνικά δεν ξέραμε, μιλάγαμε ρώσικα, ποντιακά. Φάγαμε και το μπούλινγκ», εξομολογήθηκε.

Μιλώντας για την καριέρα του, θυμήθηκε τις μεγάλες συνεργασίες που έκανε στο παρελθόν και περιέγραψε το περιστατικό όταν τον πήρε τηλέφωνο ο Λευτέρης Παπαδόπουλος: «Έχω τραγουδήσει και Τσιτσάνη και Πλέσσα. Είχα τραγουδήσει το “Γλυκά πονούσε το μαχαίρι, έσταζε μέλι η μαχαιριά”. Και χτυπάει το τηλέφωνο… “Ρε μπιπ”, μου λέει ένας στην άλλη μεριά της γραμμής “το έσκισες το κομμάτι, το είπες καλύτερα από τον Τόλη”. Λέω “ποιος είναι;”. “Ο πρόεδρος!”. Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος… Τρελάθηκα, σηκώθηκε η τρίχα μου. Του είπα “πρόεδρε, προσπάθησα”. “Τι προσπάθησες; Το έσκισες” μου είπε».

Η απώλεια του Δάκη


Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην πρόσφατη απώλεια του αγαπημένου του συναδέλφου Δάκη. «Ο καλύτερος άνθρωπος ήταν ο Δάκης. Μα την Παναγία! Ήμασταν μαζί στο Μικρό Διογένη μαζί με την Πίτσα Παπαδοπούλου και την Πωλίνα. Παιδί μου, τι άνθρωπος ήταν αυτός; Καλός άνθρωπος, ωραία φωνή, καλοσύνη, δεν ενοχλούσε ποτέ κανέναν. Του κάναμε πλάκες, μας έκανε και αυτός και τα καμαρίνια μας ήταν ανοιχτά. Περάσαμε μια σεζόν εκπληκτική μαζί, σκίσαμε τότε», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Τον έβλεπα και στη Γλυφάδα πάντα που έμενε εκεί, μιλούσαμε, συζητούσαμε. Ναι ρε παιδί μου. Ήμουν προχθές μαζί με τον Πασχάλη στο αεροδρόμιο και συζητούσαμε πριν μπούμε στο αεροπλάνο. «Πως είναι ο Δάκης, ρε συ Πασχάλη;» του λέω. «Έχει μείνει 42 κιλά. Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να την βγάλει» μου λέει. Δεν προλάβαμε να μπούμε στο αεροπλάνο και μας έστειλαν μήνυμα ότι έφυγε».

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση