People

Thursday, 16 June 2022 13:12

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Εκτός ΝΔ, μετά τα σχόλιά της για την Δανάη Μπάρκα

Rate this item
(0 votes)
Τι ξεκαθάρισαν πηγές της ΝΔ μετά τα ρατσιστικά σχόλια για την εξωτερική εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας ξεκαθάρισαν ότι η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα του κόμματος, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Η Λατινοπούλου, για μια ακόμα φορά, ήρθε στο προσκήνιο για λάθος λόγους αφού έγινε πρώτο trend στο Twitter μετά το ρατσιστικό παραλήρημά της κατά της εμφάνισης της Δανάης Μπάρκα.

Η πρώην πλέον πολιτεύτρια της ΝΔ αναδημοσίευσε ένα άρθρο που αναφέρεται σε εμφάνιση της παρουσιάστριας της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στην παραλία και απαίτησε να μην προβάλλουμε άτομα με παχυσαρκία.

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά», έγραψε.

 

Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα στη Λατινοπούλου: «Δεν θα πιάσω αυτό το όνομα, γιατί θα ασχημύνω»

 

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τα κιλά της Δανάης Μπάρκα.

Πιο συγκεκριμένα, βάζει στο στόχαστρο την παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη», αποκαλώντας την «λάθος πρότυπο».


Η Δανάη Μπάρκα έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από την εκπομπή της και τόνισε πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου παλεύει να «προβληθεί» μέσα από τις απόψεις της.

Η ίδια ούτε που κατονόμασε την πολιτικό, καθώς όπως είπε, «δεν θέλει να ασχημύνει πιάνοντας το όνομά της στο στόμα της».

«Σκεφτόμουν και συζητούσα με τους συνεργάτες μου πώς θα μπορούσα να τοποθετηθώ διακριτικά πάνω στο θέμα αυτό. Όταν ένας άνθρωπος έχει ως μοναδικό του όπλο να σχολιάζει τους άλλους, σε πιάνει μια λύπη, γιατί σκέφτεσαι πόσο άδειος μπορεί να είναι. Επειδή πήρα πολλά μηνύματα όμως, και ίσως υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν τη δική μου δύναμη συναισθηματικά, κι επειδή αυτός ο άνθρωπος ασχολείται και με την πολιτική, ελπίζω αυτό που συμβαίνει να φτάσει και στο κόμμα, στο οποίο ανήκει και να γίνει άμεσα κάτι», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Σε μιά εποχή που όλοι παλεύουμε να εξαλειφθεί η βία, η κακοποίηση, όταν βλέπουμε ότι κάθε λίγο ακούμε για γυναικοκτονίες και ανθρωποκτονίες, άνθρωποι που αυτοκτονούν από ψυχικά προβλήματα κι επειδή, σε λίγα χρόνια μπορεί να φέρουμε κι εμείς παιδιά στον κόσμο, δεν σκεφτόμαστε τι μπορεί να πάθουν τα δικά μας παιδιά, αν τροφοδοτούμε το αίσθημα του ρατσισμού», συμπληρώνει.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση