People

Thursday, 16 June 2022 14:57

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος νικητής του Master Chef 2022, η πρώτη ανάρτηση

Rate this item
(0 votes)
MasterChef: Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος πήρε το έπαθλο των 50.000 ευρώ




Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef 2022. Μετά από δεκάδες δοκιμασίες και αρκετούς μήνες στο σπίτι και στο πλατό του ριάλιτι μαγειρικής, πήρε τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, επικρατώντας στον τελικό της Καλλιόπης Μπεζαντέ.

Οι δυο φιναλίστ μετά από μία σειρά απαιτητικών μαγειρικών προκλήσεων άναψαν το βράδυ της Τετάρτης (15/6) για μία τελευταία φορά τις κουζίνες τους, ούτως ώστε να δημιουργήσουν το καλύτερο πιάτο τους. και του επάθλου των 50.000 ευρώ.

 

Οι τρεις chef κριτές Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν τους δύο διεκδικητές του τίτλου του MasterChef στην τελευταία τους δοκιμασία, που έκρινε ποιος ήταν αυτός που κατέκτησε την πρώτη θέση.

Η δοκιμασία αντιγραφής ήταν η σημαντικότερη του τελικού του διαγωνισμού καθώς η δημιουργός του πιάτου ήταν κι εκείνη που έκρινε και βαθμολόγησε τις προσπάθειες των δύο φιναλίστ. Ο λόγος για την κορυφαία Βρετανή chef, Clare Smyth, η οποία αποτελεί τη μόνη γυναίκα με την ανώτατη διάκριση του οδηγού Michelin στη χώρα της. Η ίδια έφερε στους δυο φιναλίστ του MasterChef ένα εξαιρετικής κομψότητας πιάτο, που στόχο είχε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος συγκέντρωσε τελικά την υψηλότερη βαθμολογία και αναδείχτηκε μεγάλος νικητής του MasterChef 6 με 58 βαθμούς.

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε τελικά η Καλλιόπη Μπεζαντέ, η οποία συγκέντρωσε 53 βαθμούς.

 

 

 

Μετά τη μεγάλη του νίκη, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ανάρτησε μία φωτογραφία, στην οποία κρατάει το έπαθλο του διαγωνισμού και ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό για τη στήριξή του.

«Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και τα καλά σας λόγια. Εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου σε όλους σας πάντα ό,τι επιθυμείτε. Ωραία πράγματα έρχονται», έγραψε.

Last modified on Thursday, 16 June 2022 15:04

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση