People

Sunday, 26 June 2022 13:14

Εκθαμβωτική η Φαίη Σκορδά με λεοπάρ μπικίνι: «Πάντα υπάρχει εκείνο το καλοκαίρι που σε αλλάζει»

Rate this item
(0 votes)
Φωτογραφίες με μπικίνι ανάρτησε, το απόγευμα του Σαββάτου 25/6, η αγαπημένη παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά.



Η παρουσιάστρια κοινοποίησε δύο στιγμιότυπα με animal print μπικίνι, αναδεικνύοντας το αψεγάδιαστο κορμί της. 

 

«Πάντα υπάρχει εκείνο το καλοκαίρι που σε αλλάζει» έγραψε η Φαίη Σκορδά στα αγγλικά, εν μέσω φημών για το τηλεοπτικό της μέλλον.

 

Η παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο, με πολλούς να αναρωτιούνται αν θα παραμείνει στον ΑΝΤ1 με δική της εκπομπή -ξεχωριστά από τον Γιώργο Λιάγκα-, ή αν θα «φτιάξει βαλίτσες» για το Star, κανάλι που ακούγεται έντονα ότι τη θέλει στο δυναμικό του. Η Φαίη Σκορδά κρατά σιγήν ιχθύος, καθώς μέχρι τις 30 Ιουνίου που λήγει το συμβόλαιό της με τον σταθμό του Αμαρουσίου, δε μπορεί να μιλήσει ανοιχτά.

«Δεν αποφεύγω να απαντήσω, θα έρθει η στιγμή που θα μιλήσουμε, αλλά νομίζω ότι είναι ύβρις εκ μέρους μου αυτή τη στιγμή να καταχραστώ έστω και ένα δευτερόλεπτο από τη λάμψη και το χαμόγελο που είχε η οικογένεια που μας μίλησε πριν» δήλωσε στην πρόσφατη εμφάνισή της για το Make a Wish (Κάνε μία ευχή Ελλάδος).

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση