People

Sunday, 26 June 2022 13:32

Σάκης Τανιμανίδης-Χριστίνα Μπόμπα: Το πρώτο πάρτι γενεθλίων για τις κόρες τους

Rate this item
(0 votes)
Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια της Αριάνας και της Φιλίππα, διοργανώντας ένα πάρτι και τις μικρούλες να πρωταγωνιστούν.



Η Χριστίνα Μπόμπα έφερε στον κόσμο τα παιδιά τους στις 23/6/2021. «Είμαι όχι απλά ερωτευμένος. Έχω ερωτευτεί μία φορά τη γυναίκα μου Χριστίνα, μία ερωτεύτηκα τις κόρες μου και μία τη Χριστίνα ως μαμά των παιδιών μου», είχε τονίσει σε συνέντευξή του ο Σάκης Τανιμανίδης αφού οι μικρές τον έχουν πραγματικά ξετρελάνει.

 

Η σύζυγός του, λοιπόν, μοιράστηκε ένα βίντεο και παράλληλα τις σκέψεις της: «Σήμερα γιορτάσαμε τα πρώτα μας γενέθλια! Πριν ένα χρόνο τέτοια ώρα κοιτούσα την πανσέληνο από το δωμάτιο του μαιευτηρίου και σκεφτόμουν πόσο τυχεροί είμαστε που ήρθατε στη ζωή μας! Φέτος χαζεύω τις φωτογραφίες από το πρώτο μας party γενεθλίων και δεν το πιστεύω ποσό γρήγορα πέρασε ο καιρός και είστε κοριτσάκια που περπατάτε και λέτε τις πρώτες σας λεξούλες! Ανυπομονώ να είμαι δίπλα σας σε όλα τα νέα σας βήματα! Είμαι πολύ τυχερή που είμαι η μαμά σας! Να είστε πάντα γερές και καλότυχες! Σας αγαπάμε όσο τίποτα».

Οι δύο γονείς έδειχναν χαρούμενοι, ενώ μάλιστα οι ενός έτους πια κόρες τους έλαμπαν μέσα στα λευκά φορεματάκια τους. Η μητέρα τους με ένα τεράστιο χαμόγελο και ένα κομψό φόρεμα απο το Elena Makri Mykonos, και ο πατέρας τους με ένα λευκό outfit.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση