People

Wednesday, 29 June 2022 21:32

Δέσποινα Μοιραράκη: «Λύγισε» η επιχειρηματίας στην κηδεία του συζύγου της

Rate this item
(0 votes)
Συντετριμμένη η Δέσποινα Μοιραράκη

Το τελευταίο «αντίο» είπαν οικογένεια, συγγενείς και φίλοι σήμερα, Τετάρτη (29/6) στον ναύαρχο Γιάννη Κοντούλη, με τη Δέσποινα Μοιραράκη να είναι συντετριμμένη για την τραγική απώλεια του επί 11 ετών συζύγου της.

Ειδικότερα, η γνωστή επιχειρηματίας στάθηκε στα σκαλιά της Μητρόπολης Αθηνών όπου τελέστηκε η Εξόδιος Ακολουθία, κρατώντας από τα χέρια τα παιδιά της, Γιώργο και Αναστάσιο (που είχε αποκτήσει με τον πρώτο άνδρα της, Κώστα Μοιραράκη).


Όταν το φέρετρο με τη σορό του Γιάννη Κοντούλη έφτασε στη Μητρόπολη τυλιγμένη με την ελληνική σημαία, η Δέσποινα Μοιραράκη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η κηδεία του Γιάννη Κοντούλη έγινε με τιμές ναυάρχου και η ταφή στο νέο νεκροταφείο της Γλυφάδας. Επιθυμία της οικογένειας είναι να κατατεθούν χρήματα στο σωματείο Ελπίδα-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο.

 

Στη Μητρόπολη Αθηνών βρέθηκαν,  ο Κωνσταντίνος Φλώρος (Αρχηγός ΓΕΕΘΑ), η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος, η Όλγα Κεφαλογιάννη.


Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Κοντούλης έφυγε πρόωρα από τη ζωή χτυπημένος στον εγκέφαλο από τον καρκίνο.

«Ο Γιάννης δεν ήθελε να το ξέρει κανείς, δεν ήθελε κανείς να τον λυπάται. Τον τελευταίο χρόνο αν είχες παρατηρήσει, δεν είχαμε εμφανιστεί πουθενά μαζί, γιατί ο Γιάννης είχε χάσει 25 κιλά. Έδινε μία μάχη με αξιοπρέπεια αλλά χαίρομαι γιατί ήμουν μαζί του μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μου είπε ‘σε λατρεύω’ δύο φορές, όσο του κρατούσα το χέρι. Ήξερε ότι ήμουν εκεί», ανέφερε σε δηλώσεις της προ ολίγων ημερών η επιχειρηματίας.

«Τρεισήμισι χρόνια κράτησε αυτός ο Γολγοθάς. Ο Γιάννης διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο. Ένα έχω να σας πω: Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι μία δυνατή γυναίκα και μακάρι ο κάθε άνδρας να βρει έναν τέτοιο σύντροφο. Ο Γιάννης Κοντούλης ήταν ένας καλός άνθρωπος κι ένας άριστος αξιωματικός. Τον γνώρισα εξ αποστάσεως, ήμουν ένα μεσημέρι στο γραφείο του Υπουργού κι έρχονται τα αποτελέσματα αυτών που είχαν αποφοιτήσει από τη σχολή Άμυνας. Τότε έμαθα ότι βγήκε πρώτος ο άνδρας που θα παντρευόταν η Μοιραράκη», είπε την περασμένη εβδομάδα ο Δήμος Βερύκιος.

Last modified on Wednesday, 29 June 2022 21:36

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση