People

Wednesday, 29 June 2022 21:38

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αποκαλύψεις για τον χωρισμό της από τον Βλάσση Μπονάτσο

Rate this item
(0 votes)
Γνωρίστηκαν επί σκηνής και η σχέση τους κράτησε πάνω από 5 χρόνια - Ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Βλάσση Μπονάτσο στο «Γηροκομείο» και αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά από τη σχέση τους

Αλίκη Βουγιουκλάκη και Βλάσσης Μπονάτσος γνωρίστηκαν το 1981 με αφορμή την παράσταση «Εβίτα». Η συνεργασία τους επί σκηνής γέννησε έναν μεγάλο έρωτα και η σχέση τους άρχισε λίγους μήνες μετά.

Η ηθοποιός στην αρχή ήταν λίγο αυταρχική και εγωίστρια, όμως με τον καιρό άρχισε να αλλάζει και έτσι η σχέση τους κράτησε 5,5 χρόνια.

Μετά τον χωρισμό τους ο Βλάσσης Μπονάτσος έμενε σπίτι του Ηλία Ψινάκη.


Αυτές τις ημέρες θυμήθηκε ο γνωστός μάνατζερ στην εκπομπή του «Στο Γηροκομείο».

Όπως είπε στο επεισόδιο της Τρίτης (28/6): «Ο Βλάσσης ήταν η χαρά της ζωής. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, διαμάντι και δεν είχε κακία. Είχε τρομερό γέλιο. Ήταν πολύ ροκ και γλυκός. Όταν χώρισε με την Αλίκη, ήμουν φίλος και των δύο. Η Αλίκη τα έφτιαξε με τον Κώστα Σπυρόπουλο και στην αρχή ο Βλάσσης σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι. Ήμουν ένα βράδυ με τον Βλάσση κι ένα με την Αλίκη».

Και πρόσθεσε: «Καθόμασταν στον Θεολόγο, στο εξοχικό της και περιμέναμε να έρθει ο Φασουλής κι ο Βλάσσης. Εκεί που καθόμασταν στο σπίτι και χτενιζόταν η Αλίκη, είχε μια φωτογραφία του Βλάσση κι είπε «Βλασσάκι μου εμείς μαζί θα γεράσεις». Μόλις χώρισαν, ο Βλάσσης έμενε μαζί μου τον πρώτο καιρό γιατί η Αλίκη τα είχε φτιάξει με τον Κώστα».

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση