People

Wednesday, 29 June 2022 21:51

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στη Μύκονο με μπικίνι

Rate this item
(0 votes)
Για ακόμα μια φορά τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με το καλλίγραμμο κορμί της


Στην αγαπημένη της Μύκονο για διακοπές βρίσκεται η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η τραγουδίστρια και μοντέλο έβαλε «φωτιά» σε παραλία της Μυκόνου όταν εμφανίστηκε με το ολόλευκο μπικίνι της.

Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε να χαλαρώνει στην Παράγκα. Φορώντας λευκό ολόσωμο που τόνιζε το καλλίγραμμο σώμα της, τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα. Πάντως εκείνη όπως φαίνεται και στο βίντεο όσο καθόταν στην ξαπλώστρα είχε στραμμένη την προσοχή της στο κινητό της.

 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εντυπωσιάζει με την παρουσία της, καθώς η ίδια μοιράζεται πολύ συχνά στιγμιότυπα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

 

Last modified on Wednesday, 29 June 2022 21:52

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση