People

Sunday, 17 July 2022 11:39

Ελένη Μενεγάκη: Σήμερα η γιορτή που ετοιμάζει κάθε χρόνο για την Μαρίνα

Rate this item
(0 votes)
Η 17η Ιουλίου είναι ημέρα γιορτής για την οικογένεια Παντζόπουλου-Μενεγάκη καθώς γιορτάζει η Μαρίνα Παντζοπούλου, και φυσικά σήμερα από το πρωί δέχονται ευχές αλλά κάνουν και τις απαραίτητες ετοιμασίες για το μεγάλο πάρτι.

 

Η κόρη τους, η 7χρονη Μαρίνα, γιορτάζει και η παρουσιάστρια είναι πιο χαρούμενη από ποτέ. Πώς θα γινόταν διαφορετικά, άλλωστε, αφού η μικρή Μαρίνα είναι η αδυναμία όλης της οικογένειας, τόσο της μαμάς και του μπαμπά της, όσο και των τριών αδελφών της, του Άγγελου, της Λάουρας και της Βαλέριας. Και αυτό το έχει κάνει κατανοητό στους fans της η Ελένη με τις φωτογραφίες της μικρής Μαρίνας, που δημοσιεύει κατά καιρούς στα social media.

 

 

 

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη δημοσιεύει στο Instagram account της φωτογραφίες της μικρής Μαρίνας από την καθημερινότητά της. Η Μαρίνα στο σχολείο, η Μαρίνα στις καλοκαιρινές διακοπές, η Μαρίνα σε τρυφερές στιγμές με τη μαμά και τον μπαμπά της… Τέτοια στιγμιότυπα θα δεις πολλά στην παρακάτω gallery και σε αρκετές πολύ γλυκές φωτογραφίες της εορτάζουσας με τη μαμά της, Ελένη Μενεγάκη, και τον μπαμπά της, Μάκη Παντζόπουλο. Η μικρή, όπως θα διαπιστώσεις, μοιάζει τόσο στη μητέρα της όσο και στον πατέρα της.

Το ζευγάρι έχει μεγάλη αδυναμία στην κορούλα του, όμως η Ελένη φροντίζει να μην αποκαλύπτει το πρόσωπό της στα social media. Είτε φωτογραφίζει τη μικρή Μαρίνα με πλάτη, είτε επιλέγει να καλύψει το πρόσωπό της όταν ποζάρει on camera. Είναι ελάχιστες οι φορές που η παρουσιάστρια του MEGA έχει αποκαλύψει το πρόσωπο της 7χρονης και μία από αυτές ήταν όταν εκείνη ήταν μωρό στη βάπτισή της στην Άνδρο. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, που θα δεις ευθύς αμέσως στην gallery, η Μαρίνα βρίσκεται στην αγκαλιά της μαμάς της έχοντας γύρω της τους 3 νονούς της, δηλαδή τα αδέλφια της Άγγελο, Λάουρα και Βαλέρια.

 

Δημοσίευση της παρουσιάστριας για τη μικρή Μαρίνα από τα γενέθλιά της

 

Last modified on Sunday, 17 July 2022 11:52

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση