People

Sunday, 17 July 2022 12:04

Γενέθλια για την Καμίλα! Η Kate Middleton της έκανε το πιο ξεχωριστό δώρο

Rate this item
(0 votes)
7 Ιουλίου 1974, γεννιέται η Camilla Parker, η οποία σήμερα γίνεται 75 ετών.

Στα σημαντικά αυτά γενέθλια της Camilla, του τρίτου προσώπου στον γάμο της Diana με τον Κάρολο, η Kate Middleton, της έκανε το καλύτερο δώρο.

Η 40χρονη σύζυγος του William που έχει αναπτύξει στα χρόνια που πέρασαν μια ξεχωριστή σχέση με την μητριά του συζύγου της, τράβηξε το γενέθλιο πορτρέτο της Camilla, πορτρέτο που χρησιμοποιήθηκε και για το εξώφυλλο του βρετανικού περιοδικού Country Life.

 

 

H Κate τράβηξε μία από τις πιο ωραίες φωτογραφίες της Καμίλα, στον κήπο του σπιτιού της στο Wiltshire.

Η Middleton αγαπά την φωτογραφία, έχει κάνει ιδιαίτερα μαθήματα και είναι εκείνη που φωτογραφίζει τα παιδιά της στα γενέθλιά τους, οκτώ χρόνια τώρα.

Σύμφωνα με την Telegraph, ο Mark Hedges από το περιοδικό Country Life ρώτησε την Καμίλα αν είχε σκεφτεί κάποιο κόνσεπτ για τη φωτογράφηση:

 

«Εκείνη μου απάντησε αμέσως πως θα το κάνει η Catherine. Εγώ σκεφτόμουν επί τρία λεπτά ποια διάσημη φωτογράφο Catherine γνωρίζω και μετά κατάλαβα και συνέβη ένα από τα πιο απίθανα πράγματα, ήταν το πιο απλό δηλαδή. Καταλαβαίνουμε πως αυτό είναι το πρώτο πορτρέτο της δούκισσας της Κορνουάλης από τη δούκισσα του Κέιμπριτζ και είναι τιμή μας που μας επέλεξε να δημοσιεύσουμε πρώτοι τις υπέροχες αυτές εικόνες.

 

 

 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Wikipedia

Last modified on Sunday, 17 July 2022 14:23

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση