People

Sunday, 17 July 2022 13:27

Τι κρύβει ο Πρίγκιπας Άντριου; Η εικόνα που θα «ντρόπιαζε» το Παλάτι στα χέρια φωτογράφου του BBC

Rate this item
(0 votes)
Βόμβα για τη βρετανική μοναρχία θα είναι η δημοσίευση μιας φωτογραφίας που απεικονίζει τον πρίγκιπα Άντριου  με τρόπο που θα αμαύρωνε το κύρος και την αξιοπιστία των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.



Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο Μαρκ Χάρισον, φωτογράφος του ΒΒC, ισχυρίζεται ότι η φωτογραφία που έχει στα χέρια του είναι «σοκαριστική» και «ντροπιαστική» για το Παλάτι. «Όποιος την δει, θα του πέσει το σαγόνι», υποστηρίζει.


Ο Μαρκ Χάρισον αρνήθηκε να αποκαλύψει το περιεχόμενο της φωτογραφίας αλλά είπε ότι η δημοσίευσή της «θα έφερνε σε δεινή θέση τον πρίγκιπα Άντριου και τη βασιλική οικογένεια».

Σχολιάζοντας τη σχετική φωτογραφία, ο βραβευμένος φωτογράφος, είπε χαρακτηριστικά: «Την έχουν δει μόνο λίγοι άνθρωποι, αλλά θα ήταν τεράστιο πλήγμα για τη βασιλική οικογένεια. Υπάρχει, φυσικά, μια πιθανότητα κάποια στιγμή να δοθεί στη δημοσιότητα, ίσως εάν η τιμή της είναι σωστή. Η ταινία σχετικά με τη συνέντευξη του πρίγκιπα Άντριου στο BBC θα προβληθεί και τότε υπάρχει μία πιθανότητα να δημοσιευτεί».

 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Wikipedia

 

 

Last modified on Sunday, 17 July 2022 13:29

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση