People

Friday, 29 July 2022 13:28

Εισαγγελέας ζητά τη φυλάκιση της Σακίρα για φοροδιαφυγή 14,5 εκατ. ευρώ

Rate this item
(0 votes)
Νέοι μπελάδες για την Κολομβιανή τραγουδίστρια, μετά το διαζύγιο με τον Πικέ

Ισπανός εισαγγελέας ζήτησε την επιβολή ποινής φυλάκισης 8 ετών και προστίμου 23 εκατομμυρίων ευρώ στην Κολομβιανή σούπερ σταρ Σακίρα για υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με την εφημερίδα El Pais.

Τόσο το γραφείο του Ισπανού εισαγγελέα, όσο και οι εκπρόσωποι της Σακίρα δεν ήταν διαθέσιμοι για να σχολιάσουν την υπόθεση.

Αυτήν την εβδομάδα, η σταρ της ποπ απέρριψε πρόταση για συμβιβασμό του εισαγγελικού γραφείου για να κλείσει η υπόθεση στην οποία κατηγορείται για την μη πληρωμή φόρων από το 2012 μέχρι το 2014.

 

Στο επίκεντρο της υπόθεσης είναι το πού ζούσε η Σακίρα εκείνη την περίοδο. Οι εισαγγελείς υποστηρίζουν ότι έμενε κατά κύριο λόγω στη Βαρκελώνη. Η ίδια λέει ότι εγκαταστάθηκε στην πόλη το 2015, όπου ζούσε με τον Ζεράρ Πικέ, τον πρώην πλέον σύζυγό της με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση