People

Monday, 07 June 2021 17:05

«Are you the one?»: Δικαστική διαμάχη για το γερμανικό ριάλιτι που γυρίζεται στην Πάρο

Rate this item
(0 votes)
Δικηγόρος έχει καταθέσει αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα

Τα φώτα της δημοσιότητας συνεχίζει να τραβά η υπόθεση που εκτυλίσσεται στην Πάρο τις τελευταίες μέρες με ένα γερμανικής προέλευσης ριάλιτι.

Σε σχέση με την υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων που σχετίζονται με τα γυρίσματα του τηλεοπτικού γερμανικού ριάλιτι «Are you the one?» στην περιοχή Φάραγγας της νήσου Πάρου και αναφορικά με τα δημοσιεύματα που έχουν λάβει χώρα προσφάτως σχετικά με την πορεία των ασφαλιστικών μέτρων η δικηγορική  εταιρία ΝΙΚΟΛΑΟΣ Τ. ΑΓΑΠΗΝΟΣ προχώρησε στην ανακοίνωση που ακολουθεί:


«Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των εντολέων μας έχει προσδιοριστεί προς συζήτηση στις 16-06-2021 ενώπιον του Ειρηνοδικείου Πάρου. 

Η τοπική Ειρηνοδίκης στα πλαίσια της προσωρινής διαταγής που η εταιρία μας αιτήθηκε διενήργησε επιθεώρηση – παρωδία στο χώρο σε ώρα προκαθορισμένη και γνωστή και υποτίθεται διέγνωσε ότι δεν υπάρχει όχληση από τα συγκεκριμένα γυρίσματα. Εννοείται ότι κατά της συγκεκριμένης Ειρηνοδίκου η εταιρία μας υποβάλει άμεσα αίτηση εξαιρέσεως και αναφορά στον Άρειο Πάγο δεδομένου ότι από την αρχή ήταν τελείως αρνητική στην υποδοχή καν του αιτήματος της προσωρινής διαταγής παρότι, η υποδοχή του εν λόγω αιτήματος αποτελούσε υπηρεσιακό της καθήκον εκφράζοντας εκ των προτέρων την μεροληπτική διάθεσή της.

 Τα ασφαλιστικά μέτρα θα συζητηθούν στις 16-06-2021 και οι οποιεσδήποτε άλλες διαδόσεις και αναφορές από κύκλους του δημάρχου Πάρου είναι ανακριβείς και στοχεύουν στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και στον επηρεασμό των τοπικών αρχών.

 Περαιτέρω η εταιρία μας δηλώνει ότι έχει απευθυνθεί σε όλες τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες καταγγέλλοντας τις πολυάριθμες παρανομίες που έχουν λάβει χώρα και ζητώντας την ενεργοποίηση των αρμοδίων, καθώς διαφορετικά διαπράττεται το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

Εννοείται ότι η εταιρία μας θα ασκήσει και αποζημιωτικές αξιώσεις κατά όλων των ενεχομένων στην εν λόγω παραβατική συμπεριφορά για κάθε θετική και αποθετική ζημία των εντολέων της ζητώντας εκτός από τα διαφυγόντα κέρδη και την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί.

Όλα τα παραπάνω πιστοποιούνται από έγγραφα αποδεικτικά στοιχεία και βρίσκονται στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου».

Σημειώνεται πως η δικηγορική εταιρεία έχει ήδη κοινοποιήσει την ανωτέρω καταγγελία στον δήμαρχο Πάρου, στην πολεοδομία Δόμησης Δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων, στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στην Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, στο Υπουργείο Τουρισμού, στον ΕΟΤ, στον διοικητή του ΑΤ Πάρου, στη διοικήτρια πυροσβεστική υπηρεσία Κυκλάδων, στην διεύθυνση Δασών Κυκλάδων, στην υπηρεσία αρχαιοτήτων Κυκλάδων και στην υπηρεσία νεότερων μνημείων και τεχνικών έργων Αττικής, ανατολικής Στερεάς και Κυκλάδων.

Το ριάλιτι «Are you the one?»

«Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό προϊόν (reality show) υποβαθμισμένης ποιοτικής απόψεως με έντονο σεξουαλικό περιεχόμενο, που απευθύνεται προφανώς στα κατωτέρα ένστικτα του τηλεοπτικού κοινού στο οποίο συμμετέχουν νεαρά ανύπαντρα άτομα, δέκα άνδρες και δέκα γυναίκες οι οποίοι συμβιώνουν σε κοινή κατοικία με σκοπό να δημιουργήσουν ερωτικές σχέσεις», αναφέρεται χαρακτηριστικά στα ασφαλιστικά μέτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον περασμένο Απρίλιο γυρίζεται σε βίλες η δεύτερη σεζόν του reality στον Κάμπο της Πάρου στη θέση Κρωτήρι σε απόσταση 400μ. από την Παραλία Φάραγγας.

Όπως τονίζεται στα ασφαλιστικά μέτρα η συμπεριφορά των μελών της παραγωγής δημιουργεΊ μεγάλο πρόβλημα σε κατοίκους της περιοχής όπως επίσης και σε ενοίκους άλλων κατοικιών στην ευρύτερη περιοχή.

 

 

Last modified on Monday, 07 June 2021 17:19

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By Netclick

Αναζητηση