People

Tuesday, 12 October 2021 12:22

Φιλανθρωπικό δείπνο του «Lifeline Hellas» για τη στήριξη του νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου» - Ποιοι έδωσαν το παρών στην κοσμική εκδήλωση

Rate this item
(0 votes)
Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε το πρώτο επίσημο -μετά την πανδημία του κορωνοϊού- φιλανθρωπικό δείπνο, με την παρουσία του πρίγκιπα Αλέξανδρου και της πριγκίπισσας Αικατερίνης, στο εστιατόριο «Twenty One», με σκοπό τη στήριξη του νοσοκομείου «Ελενα Βενιζέλου» - Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας , δραστήριος και πολυάσχολος, πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τους χορηγούς, τους φίλους και τους υποστηρικτές  του Lifeline - Ποιοι έδωσαν το παρώνΟ ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε φιλανθρωπικό δείπνο, την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου με την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης στο κορυφαίο εστιατόριο των βορείων προαστίων «TwentyOne»  με σκοπό τη στήριξη του νοσοκομείου Έλενα Βενιζέλου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία τoυ ο Yπουργός Υγείας  Αθανάσιος Πλεύρης με την σύζυγο του, η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της Unesco Κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η ΑΕ Πρέσβης της Ιταλίας Patrizia Falcinelli και ο Πρύτανης κύριος Αθανάσιος Δημόπουλος με την σύζυγό του.


Την chic φιλανθρωπική βραδιά στον κήπο του εστιατορίου στο Κεφαλάρι παρουσίασε η εξαίρετη δημοσιογράφος Αλεξία Κουλούρη, Προϊσταμένη του Τομέα Ενημέρωσης και Προβολής του Κοινοβουλευτικού έργου
στην τηλεόραση της Βουλής.  

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν το γκουρμέ δείπνο αλλά και μοναδικό art de la table που επιμελήθηκε, όπως πάντα, η Εμη Τρικάρδου, της Artemide. Highlight της βραδιάς αγάπης και προσφοράς ήταν η εμφάνιση- έκπληξη του νεαρού εγγονού της πριγκίπισσας, Αλέξανδρου Andrews, ο οποίος συνεισέφερε στην προσπάθεια της εκδήλωσης με την καταπληκτική φωνή του τραγουδώντας το «My way» και αποθεώθηκε από τους καλεσμένους.

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τους χορηγούς, τους φίλους και τους υποστηρικτές  του Lifeline.  

ΑΒΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΠΡΕΣΒHΣ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ UNESCO K. ΜΑΡΙΑΝΝΑ B. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΑΒΥ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΔΡ. ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ


Ο Δρ. Ηρακλής Σαλβάνος, Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του νοσοκομείου Έλενα Βενιζέλου μίλησε για την σημασία της δωρεάς που θα πραγματοποιήσει το Lifeline, την επέκταση της Μονάδας Νεογνών κατά 6 θέσεις και ευχαρίστησε για την μεγάλη βοήθεια που έχει προσφέρει το Lifeline Hellas στο νοσοκομείο.

 

Ο Υπουργός Υγείας ευχαρίστησε την Πριγκίπισσα Αικατερίνη και το Lifeline Hellas για την μεγάλη προσφορά τους στα κρατικά νοσοκομεία.    


Ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος απηύθυνε χαιρετισμό και ευχαρίστησε τον Υπουργό Υγείας, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλους τους φίλους του Lifeline για την εξαιρετική οργάνωση και την πολύτιμη συνεισφορά τους.  


Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν την εκδήλωση και βοηθούν το έργο του Lifeline Hellas, τον Yπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, την χρυσή χορηγό του Lifeline κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine,  την οικογένεια της και το Διοικητικό Συμβούλιο.

ΑΛΕΞΙΑ ΜΑΝΤΖΑΡΗ – ΧΡΥΣΗ ΧΟΡΗΓΟΣ LIFELINE HELLAS, O ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ - ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ KAI H ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΣΗ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΡΙΑ ΤΟΥ HIPPOCRATIC CANCER RESEARCH FOUNDATION IN CHICAGO, USA
To κοινό μάγεψε με τις μελωδίες του στο πιάνο ο σπουδαίος μαέστρος Γιάννης Χατζηλοΐζου, και ο ταλαντούχος τενόρος Βασίλης Κούρτης.


Τα δώρα της εκδήλωσης προσέφεραν οι εταιρείες Molton Brown και Anassa Organics.

 

ΔΡ. ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ, ΔΡ. ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ 

Στο φιλανθρωπικό δείπνο παρευρέθηκαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews και τον γιο τους Αλέξανδρο, ο οποίος συνείσφερε στην προσπάθεια της πετυχημένης βραδιάς με την καταπληκτική φωνή του τραγουδώντας το My way, η αδελφή της Πριγκίπισσας Μπέττυ Ρουμελιώτη με την κόρη της Άννα Σούσση και την εγγονή της Μπέττυ Βασιλείου.


Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο Παναγής Τρίακρδος, η  Νάσια Παπαμανώλη, η Δρ. Φαίη Πεσκέση, η  Ρόη Κωσταντά και η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, η Αριάδνη Αλεξιάδου και ο Επίτιμος Προέδρος Γιάννης Τρίκαρδος με την σύζυγο του Έμη.

ΥΠΕΡΚΟΜΨΗ Η ΔΡ. ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΡ. ΖΗΣΗ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ


Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν η Ελένη Μπούσση, Πρόεδρος και Ιδρύτρια του Hippocratic Cancer Research Foundation με βάση το Σικάγο στις ΗΠΑ με την κόρη της Βικτώρια, ο  Χαράλαμπος Σημαντώνης, ο  Γιώργος Κορμάς, ο Πάνος Ηλιόπουλος, η  Μαρίλια Βαζαίου, ο Γιάννης και η Ναταλία Φουρλή, η Φανή Λεβέντη, η  Σάντυ Μπήτρου, η  Τατιάνα Στεφανίδου και ο  Νίκος Ευαγγελάτος, ο Νικόλας Κατσάρος και η  Φαίη Μπέη, η  Αθηνά Τρανούλη, η Ρίτα Μωραϊτάκη, η  Όλγα Μπορνόζη, η  Λίζα Έβερτ, η Ειρήνη Νταϊφά, η Λίτσα Λάβδα, η Μαρίλια Βαζαίου, η Ναλίτα Καρρέρ, η Ιωάννα Ηλιάδη, ηΈμη Λιβανίου, ο κος και η κα Αγνή Μαρμαρίδη, ο Δρ. Δημήτρης Γκρίτζαλης με την σύζυγο του, ο Δρ. Στέλιος και η Αγγελική Αγγελίδη, η Σίσσυ Παπαγεωργίου, η  Βίκυ Κάβουρα, η  Βάνα Μπάρμπα και πολλοί άλλοι.

 DAVID ANDREWS, ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ, ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΑΦΑΝΙΔΟΥ, ΑΝΤΖΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ANDREWS

ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ, ΔΡ. ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ

DAVID ANDREWS, ΑΝΤΖΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ANDREWS, ΑΛΕΞΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ

 ΝΑΤΑΛΙΑ ΦΟΥΡΛΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΛΗΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΟΓΓΑ, ΜΠΕΤΤΥ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ

ΛΙΖΑ ΕΒΕΡΤ, ΔΡ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΑΛΒΑΝΟΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ , ΝΑΛΙΤΑ ΚΑΡΡΕΡ

ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ, ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΦΑΝΗ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΠΕΤΤΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΜΠΟΥΣΗ, ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΝΑΓΗΣ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ

 

ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

ΒΙΚΥ ΚΑΒΟΥΡΑ

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες: AS Marine, Rafnar Hellas, Medical Antiaging Center, Artemide, Evritos, Thesauri Caviar, Βίκος, Godibile, Beat bespoke events and services, Molton Brown, Anassa Organics, Φίλιππος Νάκας, Celia Kritharioti 5226.

Last modified on Tuesday, 12 October 2021 22:03

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By Netclick

Αναζητηση