Sport

Tuesday, 26 October 2021 12:20

Michael Jordan: Τα πρώτα του NIKE πουλήθηκαν για 1,47 εκατ. δολάρια

Rate this item
(0 votes)
Tα Nike Air Ships που φορούσε ο διάσημος σούπερ σταρ κατά τη διάρκεια της πρώτης του σεζόν στο ΝΒΑ, το 1984, πουλήθηκαν σε δημοπρασία από τον οίκο Sotheby's.

Πρόκειται για τα Nike Air Ships που φορούσε ο διάσημος σούπερ σταρ κατά τη διάρκεια της πρώτης του σεζόν στο ΝΒΑ, το 1984. Ήταν η χρονιά που η δημοφιλής μάρκα αθλητικών ειδών και ο ταλαντούχος μπασκετμπολίστας, κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τη σειρά παπουτσιών και ρούχων με την υπογραφή του.

Τα παπούτσια πουλήθηκαν στα πλαίσια της δημοπρασίας από την Sotheby’s Icons of Excellence & Haute Luxury στο Λας Βέγκας την Κυριακή, η οποία περιλαμβάνει επίσης κοσμήματα, ρολόγια και συλλεκτικά αυτοκίνητα. Σύμφωνα μάλιστα, με ανακοίνωση του οίκου δημοπρασιών, ο αγοραστής ονομάζεται Νικ Φιορέλα και είναι συλλέκτης αντικειμένων υψηλής ποιότητας.

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση