Sport

Tuesday, 04 January 2022 22:21

Blackberry: Παύουν να λειτουργούν από σήμερα

Rate this item
(0 votes)
Η καναδική BlackBerry Ltd διακόπτει από την Τρίτη την υποστήριξη των θρυλικών τηλεφώνων της από τις αρχές της δεκαετίας του 2000.



Η εταιρεία παύει τα παλιά λειτουργικά συστήματα BlackBerry 10 και Blackberry OS, κάτι που σημαίνει ότι οι εναπομείναντες χρήστες πιθανότατα δεν θα μπορούν να πραγματοποιούν κλήσεις, να στέλνουν μηνύματα ή να χρησιμοποιούν Wi-Fi.


Στελέχη επιχειρήσεων, πολιτικοί και αμέτρητοι απλοί χρήστες είχαν υιοθετήσει τα Blackberry, τα οποία χρησιμοποιούσαν ένα μικρό πληκτρολόγιο QWERTY και προσέφεραν την πρωτοποριακή για την εποχή της υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων BBM.

 

Η αρχή του τέλους για τα BlackBerry ήρθε με την εμφάνιση των iPhone και των Android, των πρώτων συσκευών που βασίζονταν σε οθόνες αφής αντί σε φυσικό πληκτρολόγιο.

Έκτοτε η Blackberry Inc. έχει αλλάξει επιχειρηματικό αντικείμενο και παράγει πλέον λογισμικό κυβερνοασφάλειας και λειτουργικά συστήματα για αυτοκίνητα.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση