Sport

Monday, 30 May 2022 12:11

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πανηγύρισε μαζί με τον γιο του Μιλτιάδη τη νίκη της Νότιγχαμ στο Γουέμπλεϊ

Rate this item
(0 votes)
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης οδήγησε την Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League μετά από 23 χρόνια και το γιόρτασε στο Γουέμπλεϊ παρέα με τον γιο του Μιλτιάδη - Πανηγυρισμοί μέσα από τα αποδυτήρια του Γουέμπλεϊ


Η Νότιγχαμ Φόρεστ έγραψε ιστορία.

Μετά από συγκλονιστικό τελικό ανόδου με την Χάντερσφιλντ πήρε το εισιτήριο για την Premier League και έγραψε ιστορία.


Επέστρεψε μετά από 23 χρόνια στην μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και όπως ήταν φυσικό ο Βαγγέλης Μαρινάκης το πανηγύρισε με την καρδιά του.

Ο ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ που είδε τον αγώνα από τα επίσημα του Γουέμπλεϊ μετά από την λήξη του αγώνα αγκάλιασε τον γιο του Μιλτιάδη ο οποίος ασχολείται ενεργά με την ομάδα και έχει παρακολουθήσει από κοντά όλη την πορεία της.

Εν συνεχεία πανηγύρισε μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Σωκράτη Κομινάκη!  Στο Γουέμπλεϊ ήταν και ο γενικός γραμματέας της UEFA, Θόδωρος Θεοδωρίδης.

Με την κούπα στα αποδυτήρια φωτογραφήθηκε και ο Μιλτιάδης Μαρινάκης μαζί με τον Γιάννη Βρέντζο, τον Στιβ Κούπερ και το επιτελείο του.

Είναι μια μεγάλη δικαίωση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος ανέλαβε το κλαμπ το 2017 και υποσχέθηκε άνοδο. Μετά από 5 χρόνια η ομάδα επέστρεψε. Οι φαν της Νότιγχαμ περίμεναν 23 χρόνια και με τον Έλληνα εφοπλιστή στο τιμόνι τους κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

 

 

 

 

Last modified on Monday, 30 May 2022 12:20

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση