Sport

Thursday, 13 May 2021 15:29

Open Ρώμης: Ο Τσιτσιπάς νίκησε με 2-0 τον Μπερετίνι - Παίζει με Τζόκοβιτς στους «8»

Rate this item
(0 votes)
∼Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε δύσκολα τον Ματέο Μπερετίνι στο Italian Open με 2-0 σετ και πλέον θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα προημιτελικά∼

Νικητής βγήκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τρίτο γύρο του Italian Open στη Ρώμη, όπου μετά από 1 ώρα και 37 λεπτά κατάφερε να κερδίσει με 2-0 σετ (7-6, 6-2) τον Ματέο Μπερετίνι.

Ο Τσιτσιπάς δεν ήθελε να χάσει το παιχνίδι απέναντι στον Ιταλό. Εκανε τρεις λάθος επιστροφές και με 6-2 ο Ελληνας τενίστας πήρε το δεύτερο σετ και την πρόκριση για δεύτερη φορά στα προημιτελικά της Ρώμης.

Εκεί τον περιμένει ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος έχασε μόλις τρία γκέιμ νωρίτερα απέναντι στον Φόκινα (6-2, 6-1). Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν ήταν πέρυσι στο Ρολάν Γκαρός όπου ο Σέρβος είχε πάρει το εισιτήριο για τον τελικό, κερδίζοντας με 3-2 σετ.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση