Print this page
Friday, 28 May 2021 16:03

Νεϊμάρ: Η Nike διέκοψε τη συνεργασία τους, έπειτα από καταγγελία για σεξουαλική βία σε υπάλληλό της

Rate this item
(0 votes)
∼Την απόφαση να διακόψει τη συνεργασία της με τον Νεϊμάρ έλαβε η Nike, λόγω της άρνησης του Βραζιλιάνου αστέρα της Παρί να συνεργαστεί με τις Αρχές, μετά τις εις βάρος του καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση σε υπάλληλο της εταιρείας∼

Η Nike, δημοφιλής εταιρεία αθλητικού ρουχισμού ανακοίνωσε πως διακόπτει κάθε συνεργασία με τον Βραζιλιάνο άσο,Νεϊμάρ έπειτα από καταγγελία περί σεξουαλικής παρενόχλησης σε υπάλληλο της εταιρείας το 2016.

Ειδικότερα, η  Χίλαρι Κρέιν, νομικός σύμβουλος της εταιρείας, τόνισε ότι «η Nike έληξε τη συνεργασία με τον αθλητή επειδή αρνήθηκε να συνεργαστεί στην έρευνα, μετά τις αξιόπιστες κατηγορίες για κακοποίηση μιας υπαλλήλου. Θα ήταν απρεπές εκ μέρους μας να κατηγορήσει κάποιον χωρίς να έχει στοιχεία».

Στην καταγγελία της η εργαζόμενη στον αμερικανικό κολοσσό αθλητικών ειδών, αναφέρει μεταξύ άλλων, πως ο Νεϊμάρ προσπάθησε να την εξαναγκάσει να του κάνει στοματικό έρωτα και να συνευρεθεί μαζί του σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Από την πλευρά του ο Νεϊμάρ διέψευσε το γεγονός και αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις Αρχές, με τους εκπροσώπους του να δηλώνουν: «Ο Νεϊμάρ θα υπερασπιστεί τον εαυτό του κόντρα στις αβάσιμες αυτές επιθέσεις».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Neymar Jr Site (@neymarjrsiteoficial)

Last modified on Friday, 28 May 2021 16:07
It's My Lifestyle

Latest from It's My Lifestyle