Sport

Tuesday, 01 June 2021 10:13

Αποχώρησε από το Roland Garros η Ναόμι Οσάκα

Rate this item
(0 votes)
∼Roland Garros: Η Ναόμι Οσάκα αποχωρεί οικειοθελώς από τη διοργάνωση!∼

Η Ναόμι Οσάκα  ανακοίνωσε χθες την αποχώρησή της από το Γαλλικό Open, είδηση που ακολουθεί την απόφασή της να απέχει από συνεντεύξεις Τύπου μετά τους αγώνες, επειδή βλάπτουν την ψυχική της υγεία.

Η 23χρονη αθλήτρια γνωστοποίησε ότι αποσύρεται από το Roland Garros και ότι θα απέχει ένα διάστημα από τα γήπεδα, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι τα τελευταία τρία χρόνια έχει βιώσει «μεγάλες περιόδους κατάθλιψης».

Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν φανταζόμουν ότι θα συμβούν όλα αυτά, μέχρι πριν από μερικές ημέρες. Το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι να αποχωρήσω, ώστε όλοι να συγκεντρωθούν στο τένις που παίζεται στο Παρίσι.



Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Κυριακή, μετά τη νίκη της επί της Πατρίσια Μαρία Τιγκ στο Γαλλικό Open, το Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης έκανε πράξη την προειδοποίησή της ότι δεν επρόκειτο να συμμετάσχει στις υποχρεωτικές συνεντεύξεις Τύπου που ακολουθούν τα παιχνίδια.

 

 

«Νομίζω ότι πλέον το καλύτερο που μπορεί να γίνει για το τουρνουά, τους άλλους παίκτες και την δική μου ευημερία είναι να αποσυρθώ, ώστε η προσοχή όλων να επιστρέψει ξανά στο τένις που παίζεται στο Παρίσι... Δεν ήταν ποτέ η πρόθεσή μου να αποτελέσω περισπασμό και παραδέχομαι ότι το timing μου δεν ήταν ιδανικό, όπως και ότι το μήνυμά μου θα μπορούσε να ήταν πιο ξεκάθαρο. Κάτι σημαντικό που θέλω να τονίσω είναι ότι ποτέ δεν θα ευτέλιζα την ψυχική υγεία ούτε θα χρησιμοποιούσα αυτόν τον όρο ελαφρά τη καρδία... Η αλήθεια είναι ότι βιώνω μακριές περιόδους κατάθλιψης από το αμερικανικό Open to 2018 και δυσκολεύομαι πάαρα πολύ να το αντιμετωπίσω όλο αυτό. Οποιοσδήποτε με γνωρίζει ξέρει ότι είμαι εσωστρεφής. Όσοι με βλέπουν στα τουρνουά θα έχουν προσέξει ότι φοράω ακουστικά που με βοηθούν να ελέγξω το κοινωνικό μου άγχος», αναφέρει στη χθεσινή της δήλωση η ιαπωνικής καταγωγής αθλήτρια.

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Daily Mail», με λιγότερες από τέσσερις εβδομάδες να απομένουν μέχρι την έναρξη του Γουίμπλεντον, η συμμετοχή της Οσάκα στην εν λόγω διοργάνωση είναι αμφίβολη.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προκριθεί στον 2ο γύρο του Γαλλικού Όπεν, μετά τη νίκη της στην πρεμιέρα επί της Πατρίτσια Μαρία Τιγκ, όπου θ΄ αντιμετώπιζε την Άνα Μπόγκνταν.

Last modified on Tuesday, 01 June 2021 10:22

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση