Sport

Thursday, 21 October 2021 21:30

Λευτέρης Πετρούνιας για το ελληνικό #metoo: «Ζητώ συγγνώμη από όλους τους Έλληνες για τις δηλώσεις μου»

Rate this item
(0 votes)
Στο στόχαστρο της κριτικής βρέθηκε ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος προέβη σε δηλώσεις για το ελληνικό #metoo που έφεραν αντιδράσεις. Μετά την κατακραυγή ο Έλληνας πρωταθλητής αναγκάστηκε να ανασκευάσει - «Όντως έκανα ένα λάθος. Δεν είμαι τόσο καλός ομιλητής, όσο είμαι στους κρίκους», σημείωσε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στις δηλώσεις του σχετικά με το ελληνικό #metoo.


Ο χρυσός Ολυμπιονίκης ζήτησε συγγνώμη τονίζοντας πως οι Έλληνες είναι η δύναμή του και έχουν δίκιο να είναι εκνευρισμένοι με την πρόσφατη δήλωσή του αυτή.

Aναλυτικά δήλωσε αρχικά: «Η διατύπωση του τρόπου σκέψης μου ήταν εντελώς λάθος. Νιώθω χρέος να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη από όλους τους Έλληνες για αυτήν τη λάθος διατύπωση της σκέψης μου». Και συνέχισε: «Είμαι υπέρμαχος του κινήματος #MeToo. Στηρίζω όποιον έχει υποστεί βία. Ζητώ ξανά συγγνώμη και έχουν απόλυτο δίκιο να με κατηγορήσουν. Καταδικάζω όμως κάθε μορφή βίας».


Τέλος, πρόσθεσε: «Εγώ το ζήτησα να βγω και να ζητήσω συγγνώμη, γιατί όντως έκανα ένα λάθος. Ως άνθρωπος δεν είμαι τόσο ικανός όσο στους κρίκους για να εκφράσω σωστά τη σκέψη μου».

Οι δηλώσεις που προκάλεσαν πανελλήνια αντίδραση

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης σε βραδινή του έξοδο ρωτήθηκε για το ελληνικό #metoo στον αθλητισμό με τον ίδιο να απαντά: «Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος… Δεν έχω δει κάτι… Μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει «τα φώτα πάνω του» ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ότι κι αν σημαίνει αυτό».

 

Last modified on Thursday, 21 October 2021 21:40

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση