The Culture Agenda

Wednesday, 22 December 2021 13:46

Στο πάρτι της Moët & Chandon! Η εμβληματική σαμπάνια γιόρτασε στο πιο χριστουγεννιάτικο κλίμα

Rate this item
(0 votes)
Η Moët & Chandon, η σαμπάνια που είναι ταυτισμένη με την επιτυχία, τη λάμψη, τη γενναιοδωρία, το μεγαλείο και την καινοτομία και βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο κάθε μεγάλης, σημαντικής και πάνω από όλα χαρούμενης στιγμής, μοιράζεται τη χαρά της συντροφικότητας με μια σειρά λαμπερών εκδηλώσεων ανά τον κόσμο.



Ένας αστραφτερός χώρος στο εμβληματικό ξενοδοχείο Μ. Βρετανία, χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και ένα εντυπωσιακό art de la table, αποτέλεσαν ένα λαμπερό σκηνικό με τους εκλεκτούς καλεσμένους να απολαμβάνουν ένα gourmet δείπνο, βασισμένο στο γαλλικό art-de-vivre, όπου πρωταγωνιστούσαν οι Moët & Chandon Brut Imperial και  Moët & Chandon Rose.

Η γεμάτη φυσαλίδες νύχτα, φωτίστηκε από τις αντανακλάσεις των αμέτρητων ποτηριών Moet  τα οποία σχημάτιζαν μια εντυπωσιακή πυραμίδα η οποία αποτέλεσε και το εντυπωσιακό κεντρικό θέμα της εκδήλωσης, δίνοντας τον ρυθμό σε μια νύχτα γεμάτη λάμψη και εορταστική πληθωρικότητα, που κορυφώθηκε τη στιγμή που όλοι ύψωσαν τα ποτήρια τους προς τιμήν όλων των αξέχαστων στιγμών που δίνουν χαρά και νόημα στη ζωή.

Η Moët & Chandon κλείνει τη χρονιά και υποδέχεται τη νέα, με αισιοδοξία, αγάπη και αστραφτερές φυσαλίδες Moët!

Τζόση Βιτζηλαίου – Communications Manager ΑΜΒΥΞ, Αντώνης Γεραντώνης — Moet Hennessy Market Manager Southern Europe, Μίκα Χούντα – Events Manager AMΒΥΞ

Στέλιος Αγγελίδης, Αγγελική Αγγελίδη

Άρης Καβατζίκης, Θοδωρής Χριστοδουλόπουλος, Τζόση Βιτζηλαίου, Σόνια Καζόνι

Γιώργος Παρίσης, Χάρης Ντάβλας, Λεονάρδος Μελετόπουλος

Στέλλα Μάτζαρη, Γιώργος Ντάβλας

Περικλής Κονδυλάτος, Αναστασία Περράκη

Last modified on Wednesday, 22 December 2021 14:58

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση