The Culture Agenda

Wednesday, 15 June 2022 16:53

Ο Allesandro Saffina στο City Garden, νέα άφιξη στην παραλιακή το «Sasa»

Rate this item
(0 votes)
Η Αθήνα το καλοκαίρι είναι μια υπέροχη πόλη, ιδιαίτερα τα βράδια καθώς μπορούμε να ακούσουμε επιτέλους ελεύθεροι χωρις περιοριστικά μέτρα τους αγαπημένους καλλιτέχνες στα open air festivals, να απολαύσουμε εξαιρετικές συναυλίες και παραστάσεις, να αφουγκραστούμε την τέχνη σε υπέροχες εκθέσεις και να διασκεδάσουμε σε ταράτσες και αυλές.

Το #summerinthecity αποκτά πραγματικό νόημα αυτό το καλοκαίρι μετά απο δύο χρόνια πανδημίας και το  itsmylifetstyle  σας προτείνει τις πιο σοφιστικέ προτάσεις για ψυχαγωγία που δεν πρέπει να χάσετε αυτή την εβδομάδα.

Γράφει η Μαρία Περδικέα  

Συναυλία: Ο Allesandro Saffina έρχεται στο City Garden 

 

Ένας ποπ τενόρος που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο διάσημες άριες με σπουδαία ροκ και ποπ τραγούδια. Σπούδασε όπερα στην Φλωρεντία και αμέσως ανακάλυψε ένα μουσικό στυλ που συνδυάζει το λυρικό τραγούδι με την ποπ μουσική, ένα δικό του μοναδικό στυλ που οι κριτικοί το ονόμασαν “Pop Op”. Εκτός απο τα από τα διάσημα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει, συμμετέχει και στο soundtrack της ταινίας Moulin Rouge!,τραγουδώντας το “Your Song” του Έλτον Τζον σε ντουέτο με τον ηθοποιό Γιούαν Μακ Γκρέγκορ. Ο Saffina έρχεται στην Αθήνα στο City Garden για μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη ιταλικές μελωδίες, τις διασημότερες άριες και ζωντανή ορχήστρα.

City Garden Festival στις 22/6 

 

Έκθεση: Η σπουδαία εικαστικός Καταρίνα Φρίτς εκθέτει για πρώτη φορά στην Αθήνα

 

Τη Γερμανίδα γλύπτρια Καταρίνα Φριτς (Katharina Fritsch) συστήνει στο ελληνικό κοινό η Συλλογή Γιώργου Οικονόμου, από 18 Ιουνίου, στον εκθεσιακό χώρο της συλλογής, στο Μαρούσι (Λεωφόρος Κηφισίας 80). Η Φριτς έλαβε πριν από λίγο καιρό την πλέον διάσημη καλλιτεχνική διάκριση διεθνώς, τον Χρυσό Λέοντα για το σύνολο του έργου της στην 58η Μπιενάλε της Βενετίας. Για την πρώτη παρουσίαση της δουλειάς της στην Ελλάδα επίλεξε να δείξει πρόσφατα γλυπτά δίπλα σε μερικά από τα πρώτα της έργα που έκανε κατά τη διάρκεια και λίγο μετά το τέλος των σπουδών της στην Ακαδημία Τεχνών του Ντίσελντορφ στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Η καλλιτέχνης έχει οραματιστεί μια προσεκτικά σχεδιασμένη εμπειρία για τον επισκέπτη κι όπως έχει πει «ποτέ δεν αντιμετωπίζει μια έκθεση απλώς ως μια ακολουθία έργων αλλά πάντα κοιτά την μεγάλη εικόνα». Κάθε έργο της έκθεσης έχει επιλεγεί για αυτό το συνολικό περιβάλλον και η επιμέλεια είναι της Jessica Morgan, διευθύντριας του ιδρύματος Dia Art Foundation, της Ν. Υόρκης. Η  έκθεση στο τριόροφο κτήριο της Συλλογής Γιώργου Οικονόμου στο Μαρούσι μέλλει να καθηλώσει τις αισθήσεις του θεατή.

Εγκαίνια Σάββατο 18 Ιουνίου, 12-8μμ 

Επιμέλεια: Jessica Morgan

Διάρκεια έκθεσης: 18 Ιουνίου 2022 – Μάρτιος 2023 

 

 

Εστιατόριο: Nyx, Japanese fusion, δυνατή μουσική  και θέα σε όλη την Αθήνα 

 

Στο rooftop του ξενοδοχείου "Academias", το νέο "Nyx" είναι ένα πολυ ενδιαφέρον japanese fusion gastrobar που έρχεται να προστεθεί στα καλοκαιρινά rooftops της πόλης. Υπέροχη πανορομική θέα στην Αθήνα, μοντέρνο και ζωηρό με δυνατή μουσική (ισως παραπάνω απο οτι περιμένει κανείς απο ένα μπαρ ξενοδοχείου), μπαρίστικα τραπέζια, ανατολίτικα φωτιστικά και ένα εντυπωσιακό μπαρ, το Nyx αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση για φαγητό στην καρδιά της πόλης. Το φαγητό είναι ωραίο και έχει προοπτική να γίνει ακομα καλύτερο, ωστόσο το σέρβις ειναι αργό αν και ιδιαίτερα ευγενικό και ενημερωμένο. Μπορείτε να δοκιμάσετε σαλάτες, ωμά και ζεστά ορεκτικά, σούσι και σασίμι και να απολαύσετε καλοφτιαγμένα κοκτέιλ όπως το μοναδικό Kimono που μας ενθουσίασε. 

Ομήρου 19, Αθήνα

 

Live: Το Sasa Live Stage είναι η νέα άφιξη στην παραλιακή 

 

Με μια μεγάλη λαμπερή πρεμιέρα ξεκίνησε πριν απο λίγες εβδομάδες το νέο Sasa Live Stage στην λεωφόρο Ποσειδώνος με τους Δήμο Αναστασιάδη και τους Goin’ Through. Σε έναν ανανεωμένο χώρο με ωραία ακουστική, όμορφο κοινό και ένα πολύ ανεβαστικό πρόγραμμα το Sasa αποτελεί το νέο μας προορισμό για την νυχτερινή διασκέδαση. Στην σκηνή εμφανίζονται επίσης ο ράπερ Ισορροπιστής, η Χριστίνα Μηλιού και η Nafsica, ενώ το σχήμα πλαισιώνει ως DJ ο Δημήτρης Μεταξάς.

Λεωφόρος Ποσειδώνος 18, Ελληνικό.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Last modified on Thursday, 16 June 2022 13:04

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση