Travel & Vacation

Wednesday, 10 November 2021 21:18

Τα καλύτερα outlet malls στην Ευρώπη μια... ανάσα πριν τα Χριστούγεννα

Rate this item
(0 votes)
Γνωρίζατε ότι και στην Ευρώπη υπάρχουν εκπτωτικά χωριά (outlet villages), που έχουν εκπτώσεις έως και 70% σε επώνυμες μάρκες ρούχων;



Σε αυτά τα χωριά, θα βρείτε εκλεκτές μπουτίκ, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες και πάρκα για παιδιά, που φιλοξενούνται σε γραφικά κτίρια και το καθένα έχει την δική του ιδιαίτερη διακόσμηση.

Με την Ιταλία να κρατάει στα σκήπτρα στη δημιουργία και την εμπορική εκμετάλλευση μεγάλων outlets, τα οποία περιλαμβάνουν μπουτίκ όλων των κορυφαίων brands μόδας, αξεσουάρ και ειδών σπιτιού στον κόσμο, πολλές από τις μεγαλουπόλεις της Γηραιάς ηπείρου διαθέτουν σε κοντινή απόσταση έναν απόλυτο, καταναλωτικό προορισμό.

 

Outlet Designer Barberino - Ιταλία

Ένα εκπτωτικό χωριό, που βρίσκεται στην πιο όμορφη πόλη της Ιταλίας και πρωτεύουσα της Τοσκάνης, την Φλωρεντία. Πρόκειται για ένα εμπορικό κέντρο που περιβάλλεται από κτίρια με σπουδαία αρχιτεκτονική και όμορφη διακόσμηση.

Εκεί θα βρείτε πολύ καλές προσφορές και εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και 70%.

Οι ιταλοί φημίζονται για το στυλ και την φινέτσα τους, όμως παράλληλα φημίζονται για τις ακριβές μπουτίκ και την ακριβή ζωή. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να συνδυάσετε την εξοικονόμηση με την ποιότητα.


 

 

Bicester Village, Ηνωμένο Βασίλειο


Λίγο έξω από τη μικρή πόλη Βicester της κομητείας Oxfordshire στην Αγγλία ένα διάσημο εκπτωτικό χωριό έχει γίνει καθεστώς στη Μεγάλη Βρετανία. Μάλιστα, η δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, έχει απαθανατιστεί να κάνει τις αγορές της στα μαγαζιά του.

Με περισσότερα από 160 καταστήματα ρούχων, υποδημάτων και αξεσουάρ το Bicester είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους προορισμούς της Ευρώπης με εκπτωτικά προϊόντα, κυρίως χάρη στο γεγονός ότι ειδικεύεται σε ακριβές μάρκες της βρετανικής αγοράς. Παρόλα αυτά εκεί θα βρείτε πολλά ακόμα διεθνή brands όπως είναι τo εκπτωτικό κατάστημα του γαλλικού οίκου Chloe ή τα καταστήματα των ιταλικών οίκων Versace και Gucci.

Οι εκπτώσεις φτάνουν μέχρι και το 60% κάτι που δικαιολογεί το γεγονός ότι στο Bicester φτάνουν περισσότεροι από 6 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο.

Κατά τη χριστουγεννιάτικη περίοδο ο στολισμός είναι, φυσικά, πολύ εντυπωσιακός...

 

 

La Valle Village, Γαλλία


Παρίσι, ένας από τους απόλυτους προορισμούς για shopping στον κόσμο, σε απόσταση μόλις 38 χιλιομέτρων και 40 λεπτών με το αυτοκίνητο, θα βρείτε ένα από τα πιο φημισμένα εκπτωτικά κέντρα της κεντρικής Ευρώπης.


Στο πάρκο υπάρχουν ακόμα πολλά εστιατόρια, όπως και τσαγιερί , σοκολατερίες και μπιστρό για μία αυθεντική γαλλική εμπορία αγορών.

Στο La Valle Village, όμως, μπορείς να κάνεις αγορές και από απόσταση αφού λειτουργεί και διαδικτυακό κατάστημα με αρκετά από τα προϊόντα που υπάρχουν και στα φυσικά μαγαζιά.

 

 

 

 

 

 

Last modified on Wednesday, 10 November 2021 21:58

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση